Οι σχεδιαστές Δημήτρης Στρέπκος και Ελένη Μπάρλα, γνωστοί ως Celebrity Skin ετοιμάζουν πυρετωδώς τη νέα τους κολεξιόν. Ωστόσο το JW σας παρουσιάζει ένα βίντεο backstage από την κολεξιόν τους για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2012! Απολαύστε το!

H νέα κολεξιόν των Celebrity Skin θα παρουσιαστεί στην Athens Xclusive Designers Week στις 22 Οκτωβρίου στις 19.00. Η κολεξιόν θα κυκλοφορήσει με το όνομα “bIpolAR disorder’, και ήδη οι σχεδιαστές κυκλοφόρησαν preview για να πάρουμε μία γεύση!

Μίνι Βιογραφικό

Πίσω από το επιτυχημένο label Celebrity Skin, βρίσκεται ο Δημήτρης Στρέπκος και η Ελένη Μπάρλα. Έκαναν το ντεμπούτο τους στο AXDW, στο οποίο απέσπασαν δύο βραβεία, αυτά του Best Catwalk και Best Designer. Ο Δημήτρης Στρέπκος,  art director, fashion editor και σχεδιαστής, μετρά ήδη δέκα χρόνια  στο χώρο της μόδας. Με σπουδές στην Ελλάδα και την Ευρώπη, η αγάπη και η καινοτομία του Δημήτρη έχει προβληθεί σε άρθρα, κοστούμια για θεατρικά έργα και αντικείμενα τέχνης. Μαζί με την Ελένη Μπάρλα, δημιούργησαν το δυναμικό δίδυμο «Celebrity Skin» και ονόμασαν την πρώτη τους κολεξιόν «Tim Burton’s Impossible Nightmare», την οποία παρουσίασαν στο AXDW. «Δημιουργούμε εικόνες και δυνατά στοιχεία μόδας. Το μότο μας είναι: τόλμησε να φορέσεις. Τα ρούχα μας είναι Avand Garde, επηρεασμένα από το glamour είδωλο του Hollywood, την Marlene Dietrich, τις ταινίες του Τim Burton και την αγάπη μας για μαύρα & γκρι χρώματα».

Πηγή: www.joywood.gr

 

Δείτε Επίσης: Η συνέντευξη του σχεδιαστή Πάνου Απέργη στο JW

Δείτε Επίσης: Athens Xclusive Designers Week: Νέες προσθήκες σχεδιαστών

Δείτε Επίσης: Stelios Koudounaris: Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012/2013

Δείτε Επίσης: Stelios Koudounaris: Athens Xclusive Designers Week 2012

Δείτε Επίσης: Axdw Backstage Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012/2013