Στην προσπάθειά της να κάνει πιο συναισθηματική την τεχνολογία, ο οίκος Burberry δημιούργησε μαζί με την Google, μία εφαρμογή μέσα από την οποία ο χρήστης θα μπορεί να στέλνει ένα αληθινό φιλί σε οποιονδήποτε θέλει μέσω κινητού ή υπολογιστή. Με το Burberry Kisses μπορείτε να συνδεθείτε μέσω κινητού η Η/Υ και να δώσετε ένα φιλί στην οθόνη. Το φιλί θα σταλεί εκεί που θέλετε μαζί ε κάποιο μήνυμα αν αυτό επιθυμείτε.

Το πρόγραμμα είναι μέρος της Google’s Art, Copy & Code και σκοπό έχει να κάνει την τεχνολογία να φανεί λίγο πιο ανθρώπινη.

‘Το Burberry Kisses ξεκίνησε με την ιδέα να δώσουμε στην τεχνολογία λίγη καρδιά και ψυχή, και το χρησιμοποιούμε για να ενώσουμε την οικογένεια Burberry σε όλο τον κόσμο- με το να πούμε μία ιστορία που κάνει την τεχνολογία πιο προσωπική’, είπε ο chief creative officer της Burberry, Christopher Bailey.

H διαδικασία είναι πολύ απλή. Μπαίνετε στο kisses.burberry.com, δίνετε ένα φιλί στην οθόνη και διαλέγετε αν θέλετε και κάποιο κραγιόν από την τελευταία συλλογή του οίκου. Προσθέτετε αν θέλετε κάποιο μύνημα και παρατηρείτε το φιλί σας μέσω δορυφόρων της Google, να φτάνει στο inbox του ατόμου που το στείλατε!!