Tα καλύτερα χτενίσματα της show bizz

Μπορεί να λένε ανέκδοτα γι’ αυτές αλλά, σύμφωνα με μια έρευνα, το 67% των ανδρών γυρίζει το κεφάλι για να δει μια ξανθιά που διασχίζει τον δρόμο δίπλα του, όπως ισχυρίζεται ο Roger Boyes,Άγγλος ανταποκριτής των London Times!

Ο Peter Frost ,Kαναδός ανθρωπολόγος ,σε έρευνα που έκανε ισχυρίστηκε οτι πριν από πολλά χρόνια ,γύρω στο 10.000 π.Χ δεν υπήρχαν ξανθιές γυναίκες παρά μόνο ελάχιστες. Επικράτησαν όμως στις προτιμήσεις των ανδρών και πολλαπλασιάστηκαν, γιατί θεωρούνταν καλύτερες στην αναπαραγωγή!Ο γνωστός Αμερικανός ψυχολόγος Havelock Ellis, πριν από πενήντα χρόνια, υποστήριξε ότι οι άνδρες προτιμούν στις γυναίκες τα στρογγυλά χαρακτηριστικά (που δείχνουν γονιμότητα) και ότι τα ξανθά μαλλιά τονίζουν τις καμπυλότητες διότι συγχωνεύονται καλύτερα με το περίγραμμα του σώματος.

Προς υπεράσπιση όμως των μελαχρινών,έχω να προσθέσω μόνο μία φρασούλα που συνηθίζεται πολύ στην Αμερική και λέει: DARK HAIR=BEAUTY BRAIN!!!!!!

Oι γυναίκες εδώ και πάρα πολλά χρόνια ασχολούνται με τα μαλλιά τους!Από τις Αρχαίες Αιγύπτιες, τις Ινδές  και τις Ρωμιές ,οι γυναίκες από τότε ακόμα έβαφαν τα μαλλιά τους με τον καρπό διαφόρων φυτών αλλά και με χένα.

Το 77% των γυναικών στη Βρετανία χρησιμοποιούν πιστολάκι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα (στη Γερμανία το 76%, στην Ισπανία το 60%), ενώ ένα 25% των γυναικών στη Βρετανία χρησιμοποιούν τακτικά συσκευές υψηλής θερμοκρασίας όπως το ψαλίδι για μπούκλες ή η πρέσα ισιώματος (Γερμανία 19%, Ισπανία 22%, βάσει στοιχείων του Pantene Pro-V του 2006).

H μεγαλύτερη απορία όλων των γυναικών είναι τι τελικά αρέσει στους άνδρες, όσον αφορά τα μαλλιά μιας γυναίκας ?Η απάντηση έρχεται συντριπτικά να μας πει οτι τελικά οι άνδρες προτιμάνε τις γυναίκες με πολύ μακριά ,σπαστά μαλλιά!!!!

Η επόμενη πρόταση ίσως σας σοκάρει λιγάκι αλλά είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός οτι οι άνδρες προτιμούν τα μακριά μαλλιά σε μία γυναίκα, γιατί υποσυνείδητα θεωρούν οτι μία γυναίκα με μακρία μαλλιά, έχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση από μία με κοντά! Μπορεί αυτό στην πραγματικότητα να μην ισχύει αλλά οι άνδρες κάπως έτσι το έχουν στο μυαλό τους !Θεωρούν οτι τα μακριά μαλλιά δηλώνουν ευτυχία ,υγεία και οικονομική άνεση!!

Mπορεί οι άνδρες να θεωρούν οτι τα μακριά μαλλιά υποδηλώνουν οικονομική άνεση ,αλλά μία έρευνα έρχεται να διαψεύσει αυτήν τους την αντίληψη λέγοντας οτι τα 2/3 των 100 πιο πλουσίων και πετυχημένων γυναικών στο κόσμο….έχουν πολύ κοντά μαλλιά!!!

Eπιστήμονες απέδειξαν οτι άνδρες που συναναστρέφονται με ξανθιές γυναίκες ,τείνουν να γίνονται πιο χαζοί ,γιατί θεωρούν οτι έχουν να κάνουν με γυναίκες χαμηλού νοητικού επιπέδου και έτσι υποσυνείδητα ρίχνουν και το δικό τους επίπεδο!!!

Η ντροπαλότητα στη συναναστροφή, το κοκκίνισμα του προσώπου και η σεξουαλική διέγερση γίνονται πιο δυσκολα αντιληπτά σε μία μελαχρινή γυναίκα,και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές..

Oι επιστήμονες που μελετάνε την ανθρωπινη συμπεριφορά,λένε πως αν κάποια γυναίκα κόψει τα μαλλιά της κοντά ή αλλάξει στυλ κουρέματος ,σημαίνει οτι κάτι άλλαξε στη ζωή τους δραματικά ή πρόκειται να αλλάξει! Συγκεκριμένα η Dr. Pam Spurr ειδική στις σχέσεις των ανθρώπων, τονίζει πως ποτέ να μην πιστέψετε μία γυναίκα που έκανε σημαντική αλλαγή στα μαλλιά της αν σας πει οτι δεν άλλαξε κάτι στη ζωή της .

Τα μαλλιά ανέκαθεν αποτελούσαν σεξουαλικό αντικείμενο των γυναικών ,γι’αυτό το λόγο και τα μακριά μαλλιά είναι συνδεδεμένα με τη σεξουαλικότητα, καθώς οι γυναίκες που μιλάνε με κάποιον που τους έλκει,συνηθίζουν να παίζουν με τα μαλλιά τους!!!!Αντίθετα οι επιστήμονες πιστεύουν οτι οι γυναίκες που κόβουν πολύ κοντά τα μαλλιά τους ,θέλουν να δηλώσουν με αυτόν τον τρόπο οτι δεν τους ενδιαφέρει πλέον το να είναι σεξουαλικά επιθυμητές!Αυτό ωστόσο δεν έχει αποδειχθεί ακόμα ,αν και οι περισσότεροι κομμωτές,ανθρωπολόγοι και ειδικοί το πιστεύουν ακράδαντα!!

Τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μιας γυναίκας.Αν της πάνε τότε θα είναι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και θα νοιώθει πάντα αυτοπεποίθηση .Αν όμως μία γυναίκα αφήνει πολύ καιρό τα μαλλιά της απεριποίητα τότε είναι σαν να δηλώνει οτι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή της ,οτι όλα είναι στάσιμα!!Από την άλλη μεριά,  μία γυναίκα που αλλάζει συνεχώς τα μαλλιά της ,είναι σαν να μας λέει οτι δεν ικανοποιείται με τίποτα!!Είναι τεράστιος κλάδος η ψυχολογία των μαλλιών και έχει πολλές πτυχές!!Ωστόσο καλό είναι να δοκιμάζουν οι γυναίκες και να τολμάνε πράγματα γιατί πάντα ένα κούρεμα ή ένα βάψιμο ανανεώνει!!Γι’αυτό ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!

ΤΑ ΠΙΟ HOT ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ…

Τολμήστε τις αλλαγές!!! Το 2008 ήταν σίγουρα για την Ελλάδα και τους περισσότερους από εμάς μία δύσκολη χρονιά! Ελπίζω ο νέος χρόνος να μας φέρει όλα αυτά που επιθυμούμε και πάνω από όλα υγεία!!!Καλά Χριστούγεννα και να μη ξεχνάτε πως

1. Κάθε μέρα είναι και μια μικρή ζωή.

2.  Όταν ανακαλύψαμε πως η ζωή δεν έχει κανένα νόημα, δεν μένει τίποτα άλλο παρά να της το δώσουμε.

3. Ζωή χωρίς εορτές είναι μακρύς δρόμος δίχως πανδοχεία.

4. Η κάθε μέρα που ξεκινά είναι και μια περιπέτεια, άλλοτε εύκολη, άλλοτε δύσκολη. Παρ’όλα αυτά πρέπει να την αντιμετοπίζουμε με τόλμη και αισιοδοξία για να μπορέσουμε στο τέλος να την κατακτήσουμε.

5. Ότι βλέπουμε γύρω μας είναι μόνο για αυτή τη φορά. Μην προσπερνάς, κοίταξε τα χρώματα των λουλουδιών και χαμογέλα.

6. Κανένας δεν αξίζει τα δάκρυά σου, κι αυτός που τα αξίζει δεν θα σε κάνει να κλάψεις.

7. Ποτέ μη σταματάς να χαμογελάς, ακόμα κι όταν είσαι λυπημένος, κάποιος ίσως ερωτευτεί αυτό σου το χαμόγελο.

8. Ίσως ο Θεός να θέλει να γνωρίσεις πολλά λάθος άτομα πριν γνωρίσεις το σωστό, ώστε όταν αυτό συμβεί, να είσαι ευγνώμων.

9. Μην προσπαθείς τόσο σκληρά, τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν όταν δεν τα περιμένεις.

10. Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη.

Τα λέμε σύντομα…..μέχρι τότε…