Ένα υπέροχο δώρο θέλησε να κάνει η Meghan Markle στις 2 καλύτερές της φίλες και στην Kate Middleton για να τις ευχαριστήσει που ήταν στο πλευρό της όλη αυτή την περίοδο της προετοιμασίας του γάμου.

Η Meghan χάρισε στις 3 γυναίκες από ένα χρυσό βραχιόλι του brand Zofia Day. Το βραχιόλι, που κόστιζε 450 δολάρια, το χάρισε η Meghan στην κολλητή της φίλη Jessica Mulroney, στην επίσης κολλητή της και δικηγόρο, Benita Lit και στην Kate Middleton. Βραχιόλι επίσης πήραν τρία παρανυφάκια της, τα οποία είναι και βαφτιστήρια της, oι δύο κόρες της Βenita και στην κόρη της Jessica.

 

Η γυναίκα  στην οποία ανήκει το brand Zofia Day, Λισέτε Πόλνι, μίλησε στο περιοδικό People και δήλωσε: «Ηταν τεράστια τιμή για εμένα να συμμετέχω σε αυτόν τον ιστορικό γάμο, με τις δημιουργίες μου που δόθηκαν ως αναμνηστικά για αυτή την τόσο σημαντική στιγμή».

Η σχεδιάστρια αποκάλυψε πως ονόμασε το συγκεκριμένο βραχιόλι «Kensington», προς τιμήν των νεονύμφων και σύντομα θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα κοσμηματοπωλεία.

Η Μeghan Markle έκανε ακόμα ένα δωράκι στις παρανύμφους της. Τους χάρισε ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια που δημιουργήθηκαν από το brand Aquazurra και σε κάθε ζευγάρι υπήρχε το μονόγραμμα του παιδιού αλλά και η ημερομηνία του γάμου.

Δες ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για τον γάμο της Meghan και του Harry!