Η Χριστίνα είναι 21 χρονών και σπουδάζει θέατρο στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Της αρέσει η μόδα, αλλά δεν της αρέσει να το παρακάνει με αυτήν. Λατρεύει τα faux  μπιζού, αλλά της αρέσουν και κάποια ακριβά κομμάτια, όπως το ρολόι που φοράει στο αριστερό της χέρι. Στη συγκεκριμένη της βόλτα η Χριστίνα φοράει στενό τζιν σε στυλ σωλήνα, μαύρο jacket, άσπρο μλπουζάκι και μαύρη τσάντα. Οι γόβες της είναι μαύρες με ξίλινο τακούνι. Φοράει μεγάλους κρίκους στα αυτιά και έχει τα μαλλιά της πιασμένα σε μία απλή κοτσίδα.

Της βάζουμε ένα…

… όχι επειδή δε μας αρέσει αλλά επειδή είναι κάτι που έχουμε δει πολλές φορές. Είναι ίσως το πιο συνηθισμένο στυλ που συναντάμε στους δρόμους της Αθήνας. Ωστόσο μπράβο της γιατί συνδύασε μια χαρά τα ρούχα της και δείχνει πολύ όμορφη.

Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα  της Ελλάδας.  Βρίσκεται στη Στερεά Ελλάδα  και αποτελεί εύρωστο οικονομικό, πολιτιστικό και διοικητικό κέντρο της χώρας. Πήρε το όνομά της από την θεά Αθηνά που ήταν και η προστάτιδά της. Η Αθήνα σήμερα είναι μία σύγχρονη πόλη αλλά και διάσημη, καθώς στην αρχαιότητα ήταν πανίσχυρη πόλη κράτος και σημαντικότατο κέντρο πολιτισμού· θεωρείται η ιστορικότερη πόλη της Ευρώπης.