Σε λίγες ημέρες κλείνω έναν χρόνο συνεργασίας με την ελληνική εβδομάδα μόδας, Athens Xclusive Designers Week, και η αλήθεια είναι πως και φέτος ανυπομονώ να έρθουν εκείνες οι μέρες, να ζήσω από κοντά στους ρυθμούς της μόδας, να γνωρίσω νέους σχεδιαστές, να δω τις νέες τάσεις από κοντά, να μάθω τα πάντα για την ελληνική μόδα, να δοκιμάσω ρούχα και να φωτογραφίσω και να φωτογραφηθώ σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Αθήνας (Ζάππειο Μέγαρο) δίπλα στους πιο ταλαντούχους δημιουργούς.

Την περασμένη άνοιξη βρέθηκα στην 23η AXDW και όλα αυτά που έζησα μου έδωσαν έμπνευση και δημιουργικότητα για να μπω ακόμα πιο βαθιά σε αυτόν τον χώρο που τόσο πολύ αγαπώ. Γνώρισα vloggers, bloggers, designers και editors και γνώρισα από την καλή και την ανάποδη celebrities της ελληνικής showbiz.

Τι συνηδειτοποίησα; Λένε πως ο χώρος της μόδας είναι πολύ βρώμικος και σκληρός και μπορώ να πω πως είδα όλα τα πρόσωπά της. Ωστόσο έχω μάθει στη ζωή μου να μένω πάντα στα θετικά και η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει μόνο καλά να προσφέρει στην ελληνική μόδα.

-Τι με εντυπωσίασε;-

#1. Η γνωριμία μου με την Τόνια Κούμπα, μια Ελληνίδα vlogger με απίστευτη ενέργεια και ταλέντο.

#2. Η γνωριμία μου με το brand Lefkon που ήταν μια από τις ωραιότερες στην 23η AXDW. Η σχεδιάστρια του brand, Irini Louisa Andrikopoulou, είναι απίστευτα ταλαντούχα και άξια κέρδισε τα 2 βραβεία των New Designers Awards.

#3. H ενέργεια του Βασίλη Ζούλια και του Περικλή Κονδυλάτου, οι οποίοι μένουν πιστοί στο όραμά τους εδώ και χρόνια και παρουσιάζουν πάντα φαναστικές συλλογές που λατρεύουν όλες οι Ελληνίδες.

#4. Το υπέροχο στιλ της διοργανώτριας της AXDW, Τόνιας Φουσέκη, που κάθε σεζόν επιλέγει μόνο ρούχα Ελλήνων σχεδιαστών και μας εντυπωσιάζει!

#5. Το ταλέντο της Αμαλίας Λιούτας στο modelling. Αυτό το μοντέλο θα μπορούσε να κάνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό.

#6. Η επιστροφή του Δημήτρη Στρέπκου του brand Celebrity Skin στην AXDW που ήταν πιο ωραία από ποτέ!

#7. H ομάδα της AXDW (Τόνια, Έλφη, Σαβίνα, Άννα, Αλεξάνδρα, Ηρώ, Αντώνης) που αποτελείται από απίστευτα ταλαντούχα πρόσωπα που κρατάνε πολύ δυνατό τον σφιγμό της Εβδομάδας Μόδας σε μια χώρα που αντιμετωπίζει αμέτρητες δυσκολίες και προβλήματα σε καθημερινή βάση.

-Τι με στεναχώρησε;-

Η συμπεριφορά πολλών φωτογράφων που ήταν απίστευτα αγενείς (έως και κακοί) απέναντι σε οποιονδήποτε ήθελε να βγάλει φωτογραφίες χωρίς να είναι επαγγελματίας φωτογράφος.

H 24η AXDW θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 1-4 Νοεμβρίου.

Δες ΕΔΩ πώς ξεκίνησε η συνεργασία μου με την Athens Xclusive Designers Week.