‘Για να είσαι στη  Vogue πρέπει να αντιπροσωπεύεις κάτι. Είναι μία επιβράβευση, μία επικύρωση. Το εξώφυλλο δεν είχε προγραμματιστεί και απλά είπα ‘ας το δοκιμάσω’. Ήταν κάτι καινούριο και φυσικό. Κάτι διαφορετικό. Θυμάμαι μας έπαιρναν από το τυπογραφείο να σιγουρευτούν πως δεν έγινε λάθος και ήταν όντως αυτό το εξώφυλλο’.

Αυτά ήταν τα λόγια της Anna Wintour σχετικά με το πρώτο της εξώφυλλο ως διευθύντρια σύνταξης της Vogue. Η Anna Wintour επέλεξε να βάλει στο πρώτο της εξώφυλλο ένα μοντέλο με τζιν..ενώ όλα τα άλλα περιοδικά της εποχής είχαν στα εξώφυλλά τους τελείως στημένες φωτογραφίες.

Όταν έστειλαν το εξώφυλλο στο τυπογραφείο, τους πήρανε για να ρωτήσουν μήπως έστειλαν λάθος εξώφυλλο..Δεν πίστευαν οτι θα σοβαρολογούσε η Anna Wintour..Και όμως αυτό το στυλ εξωφύλλων έγινε μόδα και όταν λίγο καιρό αργότερα η Anna έβαλε celebrity για εξώφυλλο πάλι καινοτόμησε και πάλι δεν πίστευαν οτι σοβαρολογούσε.

Και όμως πάλι την αντιγράψανε χιλιάδες περιοδικά.. Η ίδια λέει πως όταν ανέλαβε τη διεύθυνση της Vogue δεν είχε ιδέα για το πως θα τα καταφέρει. Σιγά σιγά όμως έμαθε και ακολουθώντας πιστά το ένστικτό της τα κατάφερε και σήμερα η Vogue αποκαλείται ‘Η Βίβλος της Μόδας’. Γι’αυτό και εσείς που σκέφτεστε πως είστε σε μία δουλειά που δε γνωρίζετε καλά ή που δε ξέρετε τι εξέλιξη μπορεί να έχετε, μην το βάζετε κάτω. Πιστέψτε στον ευατό σας και ακολουθήστε το ένστικτό σας. Αν νοιώθετε πως δεν έχετε ένστικτο, τότε κάντε λίγο διαλογισμό για να αποκτήσετε.