Υπάρχουν φορές που κοιτώντας τις κολεξιόν κάποιων σχεδιαστών μου κόβεται κυριολεκτικά η ανάσα! Μερικοί άνθρωποι ξέρουν να δημιουργούν έργα τέχνης, ρούχα που σε ανατριχιάζουν και που σε κάνουν να νοιώθεις πως αν γινόταν να τα αποκτήσεις θα ήσουν η πιο ευτυχισμένη κοπέλα στον κόσμο. Δεν είναι απαραίτητο το οτι θα τα φορούσες. Μερικές φορές οι γυναίκες είμαστε ικανοποιημένες απλά και μόνο να ξέρουμε οτι στη ντουλάπα μας υπάρχει ένα φόρεμα Alexander McQueen, ένα Dior ή ένα Prada.

Woman in her Closet

Κοιτώντας λοιπόν την επίδειξη του οίκου Alexander McQueen και τα υπέρκομψα φορέματα που σχεδίασε η Sarah Burton, βρήκα 5 μίντι φορέματα που μου έκοψαν την ανάσα. 5 φορέματα που θα ονειρεύομαι για πολύ καιρό στον υπνο μου…Άλλωστε δε λένε πως αν κάτι το θες πολύ το σύμπαν συνομοτεί ώστε να το αποκτήσεις…Σκοπεύω να ακολουθήσω αυτό το σενάριο και είμαι σίγουρη πως σύντομα με κάποιον μαγικό τρόπο, ένα από αυτά τα εκπληκτικά φορέματα θα βρίσκεται στη ντουλάπα μου. Μετά το μόνο που αρκεί είναι να γίνω διάσημη έτσι ώστε να μπορέσω να το φορέσω..

Alexander McQueen

Alexander McQueen

Alexander McQueen

Alexander McQueen

Alexander McQueen

Πείτε μου δε συμφωνείτε πως τα συγκεκριμένα φορέματα είναι εκπληκτικά? Μην επηρρεάζεστε από το styling! Δείτε το φόρεμα μόνο σα φόρεμα και πείτε μου τη γνώμη σας..

Δείτε Επίσης: Alexander McQueen: Συνδυάζει μόδα και τέχνη

Δείτε Επίσης: Αlexander McQueen Resort Collection 2012

Δείτε Επίσης: Alexander McQueen SS 2012