Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι από εμάς με το που φύγουμε για διακοπές φοράμε τις σαγιονάρες μας και με πολύ μεγάλη δυσκολία τις αποχωριζόμαστε μέσα στη μέρα μας για να φορέσουμε κάποιο άλλο παπούτσι. Τα τελευταία χρόνια οι σαγιονάρες φοριούνται ακόμα και στις βραδινές μας εμφανίσεις στο νησί και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα το συγκεκριμένο παπούτσι να είναι δικαίως το πιο hot του καλοκαιριού!

Ποιες είναι οι τάσεις που κυριαρχούν φέτος στις σαγιονάρες;

#1. Boho
Το boho style είναι κάθε καλοκαίρι το πιο δημοφιλές του καλοκαιριού και γι’αυτόν τον λόγο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι boho σαγιονάρες από τη λίστα μας.

#2. Birkenstock
Οι σαγιονάρες Birkenstock μπορεί να είναι συγκεκριμένο brand αλλά είναι μια κατηγορία από μόνες τους! Τις λατρεύουν οι περισσότερες fashion bloggers και παρόλο που δεν είναι οι πιο κομψές σαγιονάρες που υπάρχουν αν τις δοκιμάσεις δεν θα θες ούτε και εσύ να τις αποχωριστείς.

#3. Kλασικές σαγιονάρες
Οι Havaianas, οι Roxy, οι Ipanema και ένα σωρό άλλες μάρκες υπάρχουν στο Spartoo.gr όπου μπορείς αν βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από σαγιονάρες.

#4. Σαγιονάρες με έξτρα πάτο
Όλες οι γυναίκες θέλουμε να δείχνουμε λίγο ψηλότερες ακόμα και στην παραλία. Και επειδή τα ψηλοτάκουνα στην παραλία δεν είναι καθόλου hot σου έχουμε μια καλοδεχούμενη εναλλακτική επιλογή που σίγουρα θα λατρέψεις.

#5. Πλεκτές σαγιονάρες
Μπορεί όλες οι παραπάνω σαγιονάρες να ήταν must και πέρυσι το καλοκαίρι αλλά φέτος σου έχουμε μια ακόμα επιλογή που πέρυσι δεν υπήρχε. Οι πλεκτές σαγιονάρες είναι επίσης hot trend όπως επίσης και όλα τα πλεκτά ρούχα!