#Οι τσάντες με αλυσίδα αποτελούν την καλύτερη επιλογή για βραδινές εμφανίσεις. Σου προσφέρουν στυλ και επιπλέον σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου για να κρατάς το κοκταίηλ σου ή να κουνάς τα χέρια σου με ρυθμό σε κάθε αγαπημένο σου μουσικό κομμάτι.

#Αγάπησε το σώμα σου για να σε αγαπήσει και αυτό. Αποδέξου επιτέλους τη σιλουέτα που έχεις αυτή τη στιγμή και άσε για λίγο στην άκρη τη σιλουέτα που νομίζεις πως έχεις ή που προσπαθείς να αποκτήσεις. Αν δε νοιώσεις καλά με αυτό που έχεις τώρα δεν πρόκειται να νοιώσεις ποτέ καλά. Όταν αποδεχτείς το σώμα σου θα δεις πως σιγά σιγά θα αρχίσει να αλλάζει από μόνο του.

#Πριν βγεις για ψώνια γράψε σε ένα τετράδιο τι θέλεις να αγοράσεις. Για την ακρίβεια μην γράψεις μόνο ένα πράγμα αλλά γράψε τα 10 αγαπημένα σου κομμάτια που θα ήθελες να έχεις και εσύ. Έτσι θα είσσι ξεκάθαρη στο τι θες να αγοράσεις και δε θα αποκλείνεις πολύ.

#Αν έχεις βγει για ψώνια και σκοπεύεις να αγοράσεις τζιν τότε πρόσεξε καλά το νούμερο που θα επιλέξεις. Αν σου κάνουν για παράδειγμα 2 νούμερα και δεν ξέρεις ποιο να επιλέξεις τότε πάρε το πιο μικρό νούμερο! Τα τζιν πάντα έχουν το μειονέκτημα πως χαλαρώνουν αφού τα φορέσεις για λίγες ώρες.

#Φτιάξε επιγόντως τη ντουλάπα σου! Τα ρούχα σου χρειάζονται οξυγόνο και εσύ χρειάζεσαι πολλές εναλλακτικές κάθε φορά που θες να βγεις. Αν η ντουλάπα σου είναι σα βομβαρδισμένο τοπίο τότε δεν πρόκειται να βρεις τίποτα και 9 στις 10 φορές θα φύγεις από το σπίτι εκνευρισμένη.

Like Us on Facebook

Follow Us on Twitter