Αν κέρδισες το λαχείο και ετοιμάζεσαι για ένα καυτό ραντεβού με έναν καυτό τύπο που εδώ και καιρό γούσταρες τρελά τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο! Θα σου αποκαλύψουμε 5 fashion tips που πρέπει οποσδήποτε να ακολουθήσεις για να κερδίσεις το παιχνίδι στον τομέα της εμφάνισης.

#Βρες κάτι πάνω σου που σου αρέσει πολύ! Σίγουρα υπάρχει ένα κομμάτι, σημείο του σώματός σου που είναι εκπληκτικά ωραίο και καλό θα ήταν να είναι σε κοινή θέα. Βρες αυτό το σημείο και ύστερα με βάση αυτό βρες κάποιο ρούχο που να κολακεύει ιδιαίτερα ή και να αποκαλύπτει σε κοινή θέα εκείνο το σημείο.

#Μην φοράς πολύ μακιγιάζ αλλά φόρα έντονο κραγιόν. Αυτό θα δείξει στον άλλο πως είσαι σέξι, σου αρέσει να προσέχεις τον εαυτό σου και επίσης δείχνει πως θα το σκεφτείς και για 5 δευτερόλεπτα τουλάχιστον όταν πάει να σε φιλήσει. Αν πας με τελείως άβαφα χείλη είναι σαν να του λες ‘Δε φόρεσα κραγιόν, γιατί ήμουν σίγουρη πως θα μου το βγάλεις’. Δεν το σκέφτονται όλοι οι άνδρες αλλά κάποιοι θα το σκεφτούν.

#Βάψε οπωσδήποτε τα νύχια σου. Μην πας για μανικιούρ αν δεν το συνηθίζεις. Κάνε αυτό που θα έκανες ακόμα και αν έβαγινες απλά ένα Σάββατο βράδυ με τις φίλες σου. Βάψε ένα απλό και ωραίο χρώμα τα νύχια σου για να δείχνουν περιποιημένα.

#Στο πρώτο ραντεβού καλό είναι να μην είσαι ντυμένη σα να πηγαίνεις στα μπουζούκια αλλά ούτε και σαν να πηγαίνεις μια χαλαρή βόλτα το σκύλο σου. Φόρα Κάτι σέξι αλλά και νορμάλ.

#Φρόντισε να έχεις ένα ωραίο πορτοφόλι μαζί σου. Το μόνο σίγουρο για απόψε είναι πως αυτός ο άνδρας θα δει το πορτοφόλι σου! Κάνε την κίνηση να πληρώσεις ακόμα και αν ξέρεις πως καλό θα ήταν να πληρώσει εκείνος για το πρώτο ραντεβού. Επέμενινε λίγο αλλά όχι πολύ. Αν όλα πάνε καλά στο πρώτο ραντεβού θα έχετε ακόμα πολλά για να διαφωνείτε στο ποιος θα πληρώνει τι!!

Like Us on Facebook

Follow Us on Twitter