Σίγουρα οι εποχές που ζούμε δεν είναι για να πετάς ρούχα και δε μιλάω φυσικά για την οικονομική κρίση (δε θέλω ποτέ μου να μιλάω για αρνητικά πράγματα) αλλά για την ανάγκη να έχουμε στυλ και να ξεχωρίζουμε από τις μάζες. Τα παλιά ρούχα λοιπόν, κατά την ταπεινή μου άποψη είναι ΘΗΣΑΥΡΟΣ. Με πολύ μικρές αλλαγές και με μερικά καινούρια αξεσουάρ μπορείτε να κάνετε ένα πολύ παλιό πουλόβερ να μοιάζει ολοκαίνουριο. Ποια είναι όμως τα 5 πράγματα που αγοράσαμε μέσα στο 2011 και θα συνεχίσουν να είναι σούπερ must και το 2012? Πάμε να τα δούμε ένα ένα..

Νο 1

Τα δερμάτινα ζωνάρια που φοριούνται πάνω από μπλούζες ή φορέματα έγιναν  must μέσα στο 2011 και θα συνεχίσουν να φοριούνται και το 2012.

Νο 2

Τα γιακαδάκια σε στυλ πίτερ παν συνεχίζουν επίσης δυναμικά!!

Νο 3

Φαντάζομαι δε θα είναι πολλές οι γυναίκες που αγόρασαν τέτοιου ίδους φορέματα…αλλά όσες από εσάς το κάνατε…να ξέρετε πως τα λεφτά σας δεν πήγαν χαμένα. Οι τουαλέτες με σκισίματα συνεχίζουν να είναι must!

Νο 4

Τα σακάκια σε στυλ σμόκιν είναι ένα λουκ αρκετά διαχρονικό πλέον, μιας και το ανδρόγυνο στυλ έχει επικρατήσει σαν τρόπος ντυσίματος πλέον και όχι σαν ένα απλό τρεντ. Όσες δεν πείρατε πέρυσι…πάρτε φέτος..Κάτι μου λέει οτι θα το φοράτε για πολλά χρόνια το συγκεκριμένο στυλ.

Νο 5

Οι φαρδιές παντελόνες πρόκειται να μας συντροφεύσουν και το 2012. Οπότε φορέστε τες και αποκτήστε στο λεπτό Παριζιάνικη χάρη..