Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τα μποτάκια τα τελευταία χρόνια κάνουν τέτοια θραύση που πλέον δεν τα αποχωριζόμαστε ούτε καν το καλοκαίρι.

Λατρεύω τα μποτάκια και κάθε χρόνο παίρνω 2-3 ζευγάρια- έχω και εγώ τις αδυναμίες μου. Πέρυσι είχα πάρει 2 μποτάκια που τελείωναν λίγο πάνω από τον αστράγαλο (με λεπτό τακούνι για πιο βραδινές εμφανίσεις), ένα ankle boot σε λεοπάρ για καθημερινές εμφανίσεις και μια φλατ μπότα που τελειώνει πάνω από το γόνατο. Φέτος λέω να ποντάρω σε μποτάκια για κάθε μέρα με χοντρό τακούνι. Και ίσως αν καταφέρω να βρω κάτι ενδιαφέρον θα αγοράσω και μια over-the-knee μπότα με τακούνι αυτή τη φορά.

11130161_10206246462621296_2643631497580544632_n

Καθώς έκανα λοιπόν την έρευνα μου στο ίντερνετ, μπήκα στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Pull & Bear και βρήκα 5 μποτάκια σε πολύ καλές τιμές και σε ωραία σχέδια που φοριούνται και συνδυάζονται πανεύκολα. Και τα 5 μποτάκια κοστίζουν από 30 έως 50 ευρώ! Γιατί μου άρεσαν τα συγκεκριμένα μποτάκια; Γιατί είναι πολύ οικονομικά, είναι σε αποχρώσεις που φοριούνται εύκολα και έχουν ωραία σχέδια ώστε να πειραματίζεσαι με αυτά και να αλλάζεις το στιλ σου χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να αλλάζεις και τα παπούτσια σου! Σημαντικός παράγοντας αυτός αν ακόμα δεν έχεις βρει το στιλ που σου ταιριάζει και ψάχνεσαι. #Enjoy

a aa aaa aaaa aaaaa

Quicky: Επιστροφή στην πόλη με στιλ (τι θα ήθελα να φόραγα)

PicMonkey Collage2

Facebook | BloglovinTwitter | Pinterest