Τώρα το καλοκαίρι πολλές γυναίκες θέλουν να κάνουν μία αναναίωση στα μαλλιά τους και μάλιστα θέλουν μία εντονή και λίγο crazy αλλαγή αλλά δε θέλουν να είναι κάτι μόνιμο! Το JoyWood σας προτείνει 4 λύσεις για να το πετύχετε..

 

Απλώστε gel σε όποια σημεία θέλετε να κάνετε ανταύγειες. Το κατάλληλο προιόν για αυτή τη δουλειά είναι το Manic Panic Dye Hard Dry-Hard Temporary Hair Color Styling Gel, $8.40, και μπορείτε να το βρείτε στο Walgreens.

1

 

Mε το ειδικό εργαλείο για ανταύγειες σε έντονα χρώματα μπορείτε να πετύχετε πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Τα κατάλληλα προιόντα είναι το σίδερο για σγουρά μαλλιά αν θέλετε να κάνετε μπούκλες στα μαλλιά σας, όπως το Rowenta Curl Active 1-1/4 Inch Curling Iron, που μπορείτε να βρείτε εδώ! και η χρωματική απλέτα UO Hair Chalk Rainbow Set, που μπορείτε να βρείτε εδώ!

11

Μία ακόμα καλή λύση είναι τα πολύχρωμα extensions που μπορείτε να βρείτε σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε να αγοράσετε εδώ! το Design Lengths 2 Piece Clip-In Human Hair Extensions in Pink.

111

 

Τέλος η πιο εύκολη λύση είναι να αγοράσετε κάποιο σπρέυ χρώματος για μαλλιά όπως το Rita Hazan Pop Color Spray, $18, at Rita Hazan.

1111