Η 16η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου 2014, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, στη Λεωφόρο Συγγρού, παρουσιάζοντας τις τάσεις για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

Κορυφαίοι σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα που διαγωνίζονται στο θεσμό των New Designers Awards για σημαντικά βραβεία και μοναδικά παράλληλα δρώμενα θα συνθέτουν το πρόγραμμα της 16ης AXDW, δίνοντας τη δυνατότητα στο Ελληνικό κοινό της μόδας και όχι μόνο να δουν από κοντά τις τάσεις για το επόμενο καλοκαίρι.

axdw

Δημοσιογράφοι, buyers, fashion bloggers, επώνυμοι, επιχειρηματίες του χώρου, και το κοινό που αγαπά τη μόδα από το 2007 έως και σήμερα συναντιούνται στο πλαίσιο της Athens Xclusive Designers Week η οποία έχοντας αναπτύξει μία μοναδική πλατφόρμα, συνεχίζει να στηρίζει και να προωθεί την Ελληνική μόδα εντός και εκτός συνόρων φέρνοντας σε επαφή την Eλληνική αγορά με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους, μέσα από ένα δίκτυο συνεργασιών με σημαντικούς φορείς του κλάδου της ένδυσης και με άλλες διεθνείς διοργανώσεις μόδας.

PicMonkey Collage

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της 16ης Athens Xclusive Designers Week θα ανακοινωθούν στο  προσεχές διάστημα.

16η ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK
Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015
24 – 27 Οκτωβρίου 2014
Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής (Συγγρού 103-105)

Το Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής τελεί υπό τη διαχείριση του Athenaeum InterContinental Athens.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες της στα social media:

www.axdw.gr    facebook.com/axdweek    twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek     instagram.com/axdweek   pinterest.com/axdweek

PicMonkey Collage

New York Fashion Week: All about Lacoste SS 2015

Eβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

PicMonkey Collage2

Facebook | BloglovinTwitter | Pinterest