ΑΧ!!!ΤΟ ΜΠΛΕ!!!Ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα και ειδικά οι σκούρες αποχρώσεις του…Τρελαίνομαι!ΤΟ ΜΠΕΖ!!Ένα από τα επίσης,πιο αγαπημέναμου χρώματα…πάει με τα πάντα και βγάζει κάτι τόσο αριστοκρατικό αυτό το χρώμα και παλιό ταυτόχρονα.Ένωσα λοιπόν 2 από τα αγαπημένα μου χρώματα και έφτιαξα ένα συνολάκι για όλες τις ώρες.Πραγματικά μούρλια.

Απλώστε στο σώμα σας μία κρέμα  και από πάνω βάλτε το καινούριο σας φόρεμα. Η μυρωδιά καινούριου και κρέμας θα σας ανεβάσει απίστευτα την αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να λάμψετε εξωτερικά και εσωτερικά.Το συγκεκριμένο φόρεμα σε σκουρο τζιν απόχρωση θα κρίψει τα ενδεχομένως παραπάνω κιλάκια σας και θα σας κάνει να φαίνεστε σέξι και κομψή.

Καπαρντίνες νομίζω όλοι σας έχετε …σε διάφορες αποχρώσεις και παραλλαγές.Τέλειος συνδυασμός κατά τη γνώμη μου,μπλε καπαρντίνα με χρυσά κουμπιά…Το είδα σε μία φίλη και ενθουσιάστηκα.

Μπαλαρίνες  και χοντρό καλσόν για να ολοκληρωθεί το στυλ μας και μία τσάντα για το πλάι δια χειρός Marc Jacobs.Τα χοντρά μάλλινα καλσόν φέτος ”σπάνε ταμία ” και οι μπαλαρίνες αποτελούν πάντα εγγύηση και ας φοράνε όλες οι κοπέλες ugg.

Eννοείται οτι δε πάω πουθενά χωρίς τα σκουλαρίκια μου,και αυτά σίγουρα θυμίζουν άνοιξη…η οποία δεν είναι και πολύ μακριά…Ένα λιπ γκλος για αστραφτερά χείλη για φίλημα και σκούφος,το απόλυτο τρεντ της σεζόν.

Σας άρεσε??? Γράψτε μας τα σχόλια και τις διαφωνίες σας…