– 1. Υπέροχο Givenchy –

Η Μeghan Markle επέλεξε να φορέσει ένα μίνιμαλ λευκό Givenchy νυφικό που σχεδίασε η Clare Waight Keller, βραβευμένη σχεδιάστρια μόδας.

– 2. To απόλυτο λευκό –

Το νυφικό της Meghan ήταν pure white και μάλιστα μαθεύτηκε πως η ομάδα που ασχολήθηκε με τη δημιουργία του ήταν υποχρεωμένη να πλένει τα χέρια της κάθε 30 λεπτά για να διατηρηθεί το λευκό παρθένο χρώμα του νυφικού.

– 3. Η αναζήτηση του πέπλου 

Η σχεδιάστρια του νυφικού δήλωσε πως έψαξε για το μεταξωτό ύφασμα που χρειάστηκε στη δημιουργία του σε όλη την Ευρώπη για να βρει την καλύτερη ποιότητα.

– 4. Η αξία του νυφικού –

To νυφικό της Meghan κόστισε 200,000 λίρες που μέσα σε αυτό το ποσό περιλεμβάνονται 78,000 λίρες που κόστισε το ύφασμα και 4,000 λίρες για τις πρόβες.

– 5. Το μήκος του πέπλου –

Το πέπλο ήταν 4,5 μέτρα μακρύ κεντημένο με floral prints.

– 6. Τα κοσμήματα –

Tα σκουλαρίκια και το βραχιόλι της Meghan ήταν του οίκου Cartier και η τιάρα της Βασίλισσας Mary.

– 7. Οι δηλώσεις της σχεδιάστριας – 

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία να γνωρίσω τη Meghan σε προσωπικό επίπεδο, μια εμπειρία που πάντα θα θυμάμαι. Ο οίκος Givenchy και εγώ ευχόμαστε στη Meghan και στον Πρίγκιπα Harry κάθε ευχή για ευτυχία στο κοινό τους μέλλον».

– 8. Το κόψιμο του νυφικού –

Το νυφικό ήταν αρχιτεκτονικά σχεδιασμένο με αυστηρές γραμμές και ένα πολύ κομψό και (λίγο σέξι) λόψιμο στους ώμους.

– 9. Το σχόλιο του γαμπρού –

Ο γαμπρός μόλις είδε τη νύφη έμεινε έκπληκτος ενώ της ψιθύρισε «Είσαι υπέροχη». Μάλιστα σε πολλά στιγμιότυπα του γάμου τους σκούπιζε τα μάτια του από συγκίνηση.

– 10. Οι επηρροές του νυφικού –

Σύμφωνα με τους ειδικούς το νυφικό της Meghan θύμιζε ελαφρώς αυτό της Grace Kelly και είχε επηρροές από τη δεκαετία του 60 με κάποιες μοντέρνες πινελιές.