Πολλές γυναίκες στην καθημερινότητά τους αποφεύγουν το κραγιόν γιατί θεωρούν είτε οτι τους ενοχλεί, είτε επειδή ενοχλεί το αγόρι τους είτε επειδή απλά δε θέλουν να νοιώθουν οτι πρέπει να το ανανεώνουν κάθε φορά που πίνουν λίγο νερό ή καφέ! Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι λόγοι που θα σας κάνουν να πειστείτε και να αρχίσετε να φοράτε κραγιόν.

1) Το κραγιόν ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Κάντε ένα απλό πείραμα. Δοκιμάστε να φοράτε κραγιόν για μία εβδομάδα και θα καταλάβετε μόνες σας πόσο διαφορετικά θα νοιώθετε.

2) Το κραγιόν προσθέτει στυλ!! Ναι όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, για κάποιο λόγο όταν μία γυναίκα φοράει ένα έντονο κραγιόν, αμέσως η εμφάνισή της αλλάζει, γίνεται πιο σέξι, πιο εντυπωσιακή!

3) Υπάρχουν κραγιόν σε όλες τις αποχρώσεις και είναι υπέροχη πρόκληση κάθε πρωί να σκέφτεστε ποιο χρώμα θα ταίριαζε καλύτερα με το σκισμένο τζιν σας ή το χαριτωμένο φορεματάκι σας.

4) Έχει αποδειχθεί, από πολλές έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς, πως οι άνδρες ελκύονται από γυναίκες που φοράνε κραγιόν, γιατί το κραγιόν εκτός από έξτρα δόσεις σεξαπίλ που σας δίνει, κάνει επίσης τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα.

5) Το κραγιόν έχει την ικανότητα να αλλάξει το στυλ σας και να σας κάνει να φορέσετε και ρούχα που ίσως δε θα τολμούσατε αλλιώς! Δοκιμάστε το για λίγες μέρες και θα το διαπιστώσετε.

6) Αν αρχίσετε να φοράτε κραγιόν θα παρατηρήσετε πως σιγα σιγά θα αρχίσετε να περιποιείστε περισσότερο το πρόσωπό σας. Αυτό συμβαίνει επειδή το πρόσωπό σας πλέον τραβάει περισσότερα βλέμματα πάνω του και είναι ωραίο να έχετε περιποιημένο και καθαρό δέρμα.

7) Κάποτε ένας σχεδιαστής είπε πως μια γυναίκα αρκεί να φοέσει ένα κραγιόν και μία μάσκαρα, για να βγει έξω. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο!! Δε συμφωνείτε? Είτε βιάζεστε να πάτε κάπου είτε όχι, ένα κραγιόν θα σας βγάλει πάντα από τη δύσκολη θέση του να βάλετε εκατό προιόντα στα μάτια και στο πρόσωπό σας.

8 )Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τα μάτια σας και φοράτε γυαλιά μυωπίας, τότε το κραγιόν επίσης θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα σας κάνει να δείχνετε σέξι ακόμα και αν δε φοράτε κανένα είδος μακιγιάζ στα μάτια. Ειδικά αν έχετε επιλέξει και ένα ωραίο σκελετό για τα γυαλιά σας που να σας ταιριάζει, θα είστε αχτύπητες!!

9) Ξαφνικά θα παρατηρήσετε μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να σας κάνουν κοπλιμέντα και στην αρχή δε θα καταλαβαίνετε το λόγο! Ο λόγος φυσικά δεν είναι μόνο το κραγιόν, αλλά όλες οι αλλαγές που είπαμε παραπάνω και που θα σας μεταμορφώσουν σε μία σέξι γυναίκα με σούπερ αυτοπεποίθηση που όλοι θα ζηλεύουν (με την καλή έννοια πάντα.)

10) Πάνω από όλα μην ξεχνάτε πως είστε γυναίκα. Μερικές φορές καλό είναι να παραβλέπουμε κάποια πράγματα που μας ενοχλούν (όπως το ότι τα κραγιόν αφήνουν σημάδια στα ποτήρια, ότι πρέπει να τα  ανανεώνουμε συχνά, ότι εξαιτίας τους αποφεύγει ο φίλος μας να μας φιλήσει) και να δοκιμάζουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το μυστικό είναι στο κάθετι νέο που κάνεις να το κάνεις με αυτοπεποίθηση!!