Στην ταινία ‘The September Issue’ για όσους δεν την έχουν δει, η Anna Wintour, Αρχισυντάκτρια της Αμερικάνικης Vogue, μιλάει για τη μόδα και μας δείχνει σε μεγάλο βαθμό πόσο σημαντική είναι η λεπτομέρεια σε αυτό το χώρο. Ένα διαφορετικό κόψιμο σε ένα παπούτσι ή η επιλογή ενός συγκεκριμένου χρώματος μπορεί να είναι καθοτιστικοί παράγοντες για το αν ένα αξεσουάρ θα είναι ή όχι in fashion!

Δυστυχώς ή ευτυχώς δε γίνεται όλα τα παπούτσια να κάνουν για όλες τις περιστάσεις, ούτε γίνεται όλα τα παπούτσια να μπορούν να φορεθούν και να δείχνουν το ίδιο stylish. Υπάρχουν πάντα κάποιες λεπτομέρειες, ακόμα και πολύ μικρές, που θα κάνουν ένα παπούτσι να ξεχωρήσει. Πάνω σε αυτή τη θεωρία στηριζόμαστε λοιπόν όταν τονίζουμε συχνά πυκνά, πως τα παπούτσια που επιλέγεται πρέπει να έχουν χαρακτήρα. Αυτό το λέμε επειδή έτσι θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση να προσπαθήσετε να έχετε στυλ φορώντας τα λάθος ρούχα και παπούτσια.

Τα παπούτσια μπορούν να ανυψώσουν εύκολα το στυλ μας και όταν μιλάμε για καλοκαιρινά παπούτσια αναφερόμαστε φυσικά στα φλατ πέδιλα! Υπάρχει η κλασική σαγιονάρα και υπάρχει και το κλασικό πέδιλο. Και ύστερα υπάρχουν και τα πέδιλα με χαρακτήρα και αυτά σας παρουσιάζουμε σήμερα στο FashionWay.

Οι celebrities αγαπάνε τα φλατ πέδιλα για τις καθημερινές εμφανίσεις τους και συνήθως επιλέγουν πέδιλα που έχουν ιδιαιτερότητες, για να δημιουργήσουν έτσι ένα πιο πετυχημένο στυλ.

Σήμερα στο FashionWay επιλέξαμε μερικά πέδιλα που είναι πολύ ιδιαίτερα και σας τα παρουσιάζουμε!

 

Μπορείτε να αγοράσετε όλα τα παραπάνω πέδιλα και ακόμα περισσότερα εδώ!

Δείτε Επίσης: Η ιστορία των ψηλοτάκουνων παπουτσιών

Δείτε Επίσης: New Hot Trend: Η δυναμική επιστροφή της γόβας

Δείτε Επίσης: Τα Top 10 παπούτσια για την παραλία! Δείτε τα!

Δείτε Επίσης: Τα σέξι πέδιλα του καλοκαιριού