Οι τσάντες-φάκελοι έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα τελευταία χρόνια, και όλο και περισσότερες γυναίκες τις προτιμάνε για τις βραδινές τους εμφανίσεις. Φέτος όμως οι τσάντες-φάκελοι θα φορεθούν όχι μόνο το βράδυ αλλά και τις πρωινές ώρες. Πρόκειται για μία μόδα που ξεκίνησε από την Ευρώπη και ίσως το στυλ της Kate Middleton να έπαιξε το ρόλο του και να επηρρέσαε το συγκεκριμένο τρεντ. Η Kate συνηθίζει σε πάρα πολλές εμφανίσεις της να φοράει βραδινά τσαντάκια…το πρωί! Αυτό προβλημάτισε τους σχεδιαστές οι οποίοι σκέφτηκαν να σχεδιάσουν και να προωθήσουν τσάντες σε βραδινό στυλ, που φοριούνται όμως με τα πρωινά μας ρούχα, τα ρούχα της δουλειάς αλλά και τις βραδινές μας εξόδους.

Και ύστερα ήρθε και η σειρά των τσαντών-πορτοφολιών!!! Πρόκειται για τσαντάκια που μοιάζουν πάρα πολύ με πορτοφόλια και που αν κάποιος δε ξέρει ή δεν έχει ενημερωθεί για τα νέα τρεντς, θα τις περάσει σίγουρα για πορτοφόλια. Είναι κομψές τσάντες που χωράνε τα απαραίτητα και δίνουν στυλ στην εμφάνισή μας πρωί-βράδυ!

Πολλές σταρ έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο τρεντ και φοράνε είτε τσάντες-φακέλους είτε τσάντες-πορτοφόλια στις πρωινές τους δουλειές και εξορμήσεις.

Το brand Les Cakes de Bertrand, βγάζει υπέροχες τσάντες-πορτοφόλια που στην πλειοψηφία τους είναι εμπνευσμένες από το Παρίσι!!

To FashionWay ετοίμασε για εσάς 2 συνολάκια στα οποία συνδυάσαμε 2 από τις αγαπημένες μας τσάντες LesCakes de Bertrand σε ένα πιο πρωινό και ένα πιο βραδινό σύνολο!! Απολαύστε τα και πάρτε ιδέες για να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ!!

Μπορείτε να βρείτε όλες τις παραπάνω τσάντες εδώ!

Δείτε Επίσης: Επιστροφή στα θρανία και στις δουλειές μας με στυλ!!

Δείτε Επίσης: Τσάντες δημοσιογράφου: Το απόλυτο νέο τρεντ

Δείτε Επίσης: Crocs: Η επιλογή πολλών σταρ για άνετο περπάτημα

Δείτε Επίσης: Σαγιονάρες: Το πιο δημοφιλές καλοκαιρινό παπούτσι

Δείτε Επίσης: Adidas: Η απόλυτη μάρκα για χορευτές και όχι μόνο

Δείτε Επίσης: Εσπαντρίγιες: Παπούτσια με μεγάλη ιστορία