EVERYDAY LOOK


Είμαι σίγουρη πως όλες οι γυναίκες-αλλά και οι άνδρες πλέον-κάθε πρωί αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα.Τι να φορέσουμε?Φοράμε κάτι και με το που πατήσουμε το πόδι μας στη δουλειά ή στο σχολείο ή στη σχολή,μετανιώνουμε και μας βγαίνουν όλοι οι κομπλεξαρισμοί.Τις περισσότερες φορές αυτό συμβαίνει είτε επειδή άλλες κοπέλες ή γυναίκες είναι καλύτερα ντυμένες από εμάς είτε επιδή συναντάμε κάποιον που μας αρέσει και ξαφνικά νιωθουμε ασήμαντες και άσχημες.


Για να νιώσετε εντελώς ικανοποιημένη με το ντύσιμό σας,δεν αρκεί να φοράτε ένα skinny τζιν και ένα σακάκι με βάτες που και τα δύο είναι στη μόδα.Για να νιώσετε ικανοποιημένη με το ντύσιμό σας,πρέπει να έχετε στυλ.Οι περισσότερες γυναίκες πλέον ντύνονται μέσα στη μόδα,αλλά ελάχιστες έχουν στυλ.Στα πλαίσια αυτών των σκέψεων,διάλεξα ένα συνολάκι που ενώνει πολλά διαφορετικά κομμάτια και σου δίνει ένα πολύ στιλάτο σύνολο.


ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ 7,88 ΕΥΡΩ


Αυτού του είδους ρτα σκουλαρίκια φέτος κάνουν θραύση, και φοριούνται από πολλές διάσημες κυρίες.Είναι εντυπωσιακά και πολύ κομψά ενώ φοριούνται χαλαρά πρωί και βράδυ.

ΒΑRRY M LIP UK AMAZON 4,79 ΕΥΡΩ


Φούξια κραγιόν για τις γυναίκες που δεν τρελαίνονται για το κόκκινο χρώμα στα χείλη αλλά τους αρέσουν τα έντονα χρώματα.Το φούξια θα γλυκάνει το πρόσωπό σας,τη στιγμή που το κόκκινο θα το κάνει πιο άγριο και σέξι.Η επιλογή δική σας.

ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ 101 ΕΥΡΩ


Η μεγάλη μου αδυναμία,τα βραχιόλια σε όλα τα μεγέθη και χρώματα,αποτελούν απαραίτητο προσθετικό στυλ.Μην τα παραλείψετε!!

ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ 11 ΕΥΡΩ


ΒETSEY JOHNSON 39 ΕΥΡΩ


Αυτά τα γυαλιά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά πέρυσι το καλοκαίρι και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν ακόμα περισσότερο το φετινό καλοκαίρι!!Προμηθευτείτε και εσείς ένα ζευγάρι σε λίγο που πλησιάζουν οι εκπτώσεις,θα σας χρειαστούν.

DAVID & GOLIATH 25 ΕΥΡΩ


Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ το στυλ μακό μπλουζάκι με καλό παντελόνι.Δεν το τολμάνε πολλές γυναίκες,αλλά δίνει εύκολα στυλ σε ένα σύνολο.Μην το φοβάστε ,γίνετε εσείς η πρώτη στην παρέα σας που θα το φορέσει.Θα το βολευτείτε πολύ.

ΒURBERRY 830 ΕΥΡΩ


Κατά τη γνώμη μου το μπεζ-ζαχαρί χρώμα σε μία τσάντα είναι ένα από τα λκίγα χρώματα που φοριούνται χειμώνα καλοκαίρι!!Επίσης είναι από τα χρώματα που πάνε κυριολεκτικά με τα πάντα.

LANVIN 621 ΕΥΡΩ


Οι ζώνες εδώ και πολλά χρόνια έχουν γίνει απαραίτητο συστατικό στο στυλ μιας γυναίκας.Το μόνο που αλλάζει πλέον είναι το ύψος που θα φορεθεί η ζώνη πάνω μας.Τα τελευταία τρία χρόνια προτιμάτε η ζώνη να φοριέται ψηλά στη μέση κάνοντας τη σιλουέτα να φαίνεται πιο ομοιόμορφη.

VIONNET SCULPTURAL 805 ΕΥΡΩ


Στην αρχή βγήκαν στη μόδα τα σαλβάρια σε ελαστικό ύφασμα και σιγά σιγά άρχισε να γίνεται μόδα το σαλβάρι συνδυασμένο με καλό παντελόνι.Πλέον έχουμε μία πολύ εξελιγμένη μορφή,που απλά το παντελόνι έχει πολύ φαρδιές τσέπες,είναι λίγο φαρδύ αλλά δεν κρέμεται τόσο πολύ μπροστά σα βράκα.

STUDY 169 ΕΥΡΩ


Τα μποτάκια είναι το αγαπημένο παπούτσι των γυναικών.Κάνει πάντα ένα σύνολο λίγο πιο ροκ,και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.Αν έχετε σκοπό να αγοράσετε πάρτε ένα σε έντονη απόχρωση για να ξεχωρίσετε.