Υπάρχουν μποτάκια που φοριούνται όλη τη μέρα και μποτάκια που φοριούνται κυρίως τις πρωινές ώρες ή τα Σαββατοκύριακα, όταν θέλουμε να είμαστε πιο χαλαροί. Όταν θέλουμε να πάμε για ψώνια ή για ένα χαλαρό καφέ, ή απλά να είμαστε στο σπίτι και να είμαστε πιο φτιαγμένοι ή όταν θέλουμε να υποδεχτούμε απλά φίλους.

Ωστόσο αν το στυλ σου είναι από μόνο του πιο χαλαρό, τότε μπορείς να φορέσεις τα συγκεκριμένα μποτάκια και το απόγευμα για ένα καφέ ή ακόμα και μια βόλτα στο σινεμά.

Πολλές επώνυμες έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο λουκ με τις περισσότερες από αυτές να προτιμάνε τις μπότες UGG.Πρωτοπόρος σε αυτό το στυλ ήταν η Πάμελα Άντερσον και στη συνέχεια ακολούθησαν πάρα πολλές σταρ που λατρεύουν τις UGG εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.

Εκτός από τις UGG όμως, υπάρχουν και άλλες παρόμοιες ή και αρκετά διαφορετικές μπότες που χρησιμοποιούνται για τον ίδιο σκοπό.

Σήμερα επιλέξαμε στο FashionWay αρκετά μποτάκια που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον και σου τα παρουσιάζουμε. Είναι μποτάκια που θα ξεκουράσουν τα πόδια σου και θα σε βοηθήσουν σε περίπτωση που έχεις να κάνεις πολλές καθημερινές δουλειές και θέλεις ένα παπούτσι άνετο και στυλάτο ταυτόχρονα. Δεν είναι ό,τι πιο όμορφο εμφανισιακά, αλλά δίνουν στυλ, και θα τα αγαπήσεις με το που τα βάλεις στα πόδια σου.