Το ξέρουμε πως δεν είστε ακόμα έτοιμοι να απαρνηθείτε τις σαγιονάρες, τα σανδάλια και τα πέδιλα αλλά από την άλλη μεριά, τα παπούτσια πόλης είναι τόσο ωραία αυτή τη σεζόν που δε γίνεται να μην τα βάλουμε σιγά σιγά στην καθημερινότητά μας.

Πολλοί διάσημοι έχουν φορέσει τα συγκεκριμένα παπούτσια και αν αναρωτιέστε τι παπούτσια είναι τα παπούτσια πόλης σας έχουμε την απάντηση. Τα διάσημα ‘ανδρικά’ παπούτσια με κορδόνια που φορέθηκαν τόσο πολύ από γυναίκες σε όλο τον κόσμο συνεχίζουν να είναι must!

Μπορείτε να τα φορέσετε όλη τη μέρα και αν είστε φαν τους μπορείτε τότε να βρείτε και σχέδια με στρας, τρουκς και γενικότερα πιο βραδινά, ή και με λουλούδια, σχέδια και μονόχρωμα για πιο πρωινά.


Άλλα παπούτσια πόλης είναι τα μοκασίνια που επίσης είναι πέον διαχρονικό τρεντ και φοριούνται πολύ από γυναίκες και άνδρες.

Είναι η επιτομή του casual παπουτσιού και πολλοί άνδρες τα προτιμάνε για τις πιο επίσημες εμφανίσεις τους αλλά και για τη δουλειά τους.


Τέλος τα διάσημα slippers έγιναν μόδα τον τελευταίο χρόνο και ήδη έχουν φορεθεί από πολλούς διάσημους ενώ και φέτος αναμένεται να κάνουν θραύση!

Μας αρέσουν γιατί είναι φρέσκα και κάπως αριστοκρατικά.

Μπορείτε να βρείτε όλα τα παραπάνω σχέδια και ακόμα περισσότερα εδώ!

Δείτε Επίσης: Επιστροφή στο σχολείο: Ανανεωθείτε τώρα με εκπληκτικές τσάντες

Δείτε Επίσης: New Fall Trend: Τσάντες με αλυσίδα και ποιοι τις φόρεσαν

Δείτε Επίσης: Οι τσάντες Messenger μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας τη νέα σεζόν

Δείτε Επίσης:Όταν τα φλατ πέδιλα αποκτούν χαρακτήρα

Δείτε Επίσης: Η ιστορία των ψηλοτάκουνων παπουτσιών