Τα αθλητικά παπούτσια τα τελευταία χρόνια έχουν αναβαθμιστεί πάρα πολύ και κυκλοφορούν πλέον σχέδια για κάθε γούστο και στυλ. Τα τελευταία 3 χρόνια βλέπουμε μία επιμονή στο χρώμα τόσο σε γυναικεία όσο και σε ανδρικά αθλητικά παπούτσια. Οι φωσφοριζέ λεπτομέρειες είναι επίσης μεγάλο must ενώ τελευταία βλέπουμε μία τάση προς αθλητικά παπούτσια που έχουν πιο έντονους χρωματισμούς για τη νύχτα, για να ξεχωρίζουν σε περίπτωση που θέλεις να αθληθείς το βράδυ και ταυτόχρονα να είσαι ασφαλής.

Η επιλογή αθλητικού παπουτσιού έχει μεγάλη σημασία και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να μην επιλέξεις με μόνο κριτήριο το σχέδιο που σου αρέσει. Συνήθως κάθε αθλητικό παπούτσι είναι σχεδιασμένο για συγκεκριμένο τύπο αθλητικών δραστηριοτήτων. Για παράδειγμα αν αγοράσεις ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο, και εσύ δεν τρέχεις καθόλου στην καθημερινότητά σου, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν κάνουν για περπάτημα. Αν από την άλλη επιλέξεις ένα ζευγάρι για κάθε μέρα και χωρίς απαιτήσεις, τότε να πας να τρέξεις με τα συγεκριμένα παπούτσια, θα δεις πως θα ζοριστείς.

Οπότε πριν επιλέξεις δώσε βάση στα χαρακτηριστικά ενός παπουτσιού και με βάση αυτά επέλεξε μετά το χρώμα και το σχέδιο που σε ενδιαφέρει. Εμείς επιλέξαμε μερικά ωραία σχέδια και σου τα παρουσιάζουμε!