Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι ό,τι πιο φρέσκο στη μόδα των γυαλιών για φέτος το καλοκαίρι. Τα συγκεκριμένα γυαλιά έκαναν την εμφάνισή τους και την περασμένη σεζόν αλλά φέτος τα βλέπουμε να κυριαρχούν ακόμα περισσότερο!

Έψαξα και βρήκα μερικά από τα δικά μου αγαπημένα γυαλιά ηλίου και σχέδια που αγαπώ πολύ και σου τα παρουσιάζω για να πάρεις ιδέες και να ξέρεις τι θα αγοράσεις όταν έρθει εκείνη ηη ώρα.

Τα 5 αγαπημένα μου σχέδια

#Super εκκεντρικά

Μπορεί τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου να είναι αρκετά εκκεντρικά και ίσως δυσκολοφόρετα, αλλά δίνουν πολύ στιλ σε κάθε εμφάνιση. Το δύσκολο κομμάτι είναι πως πρέπει να τα συνδυάσεις σωστά με ένα απλό και casual λουκ, το εύκολο είναι πως με το που τα βάλεις θα ενισχύσεις το στιλ σου κατά πολύ χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τρομερές στιλιστικές παρεμβάσεις στο ντύσιμό σου.

bbb

#Με χοντρό σκελετό

Φέτος θα δούμε πολύ στα γυαλιά ηλίου τους χοντρούς σκελετούς αλλά και τους σχεδόν ανύπαρκτους. Και οι δύο τύποι σκελετών είναι ωραίο αναλόγως με το ποιος ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου. Πρόσεξε πολύ το χρώμα του σκελετού που θα επιλέξεις ώστε να μην σε περιορίζει πολύ χρωματικά σε περίπτωση που δεν έχεις και κάποιο δεύτερο ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

aaaa

#Διαφανή

Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα μου τρεντς αλλά δεν είμαι σίγουρη για το πόσο καλά προστατεύουν από τον ήλιο. Αν ψάχνεις ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου απλά για στιλ τότε σου προτείνω τα διαφανή γυαλιά ανεπιφύλακτα. Αν όμως θες κάτι για να προστατέψεις τα μάτια σου από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου (που είναι και το ζητούμενο) τότε καλύερα να το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα και να σιγουρευτείς πως τα γυαλιά που θα πάρεις θα έχουν πολύ καλούς φακούς.

aaa

#Glamourous

Λατρεύω αυτά τα γυαλιά γιατί δίνουν πολύ σκλαμουριά σε κάθε γυναικείο πρόσωπο ενώ επίσης είναι απίστευτα σικ και θηλυκά. Αν σου αρέσει το πιο σικάτο ντύσιμο και λατρεύεις το λουκ της Victoria Beckham, τότε αυτά τα extra large στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου είναι για σενα.

d

#Polaroid

Για κάποιο λόγο όποτε βλέπω αυτό το στιλ γυαλιών μου έρχεται στο μυαλό η Polaroid. Συγκεκριμένα πέρυσι το καλοκαίρι που είχα πάει να αγοράσω γυαλιά ηλίου είχα καταλήξει ανάμεσα σε 2-3 σχέδια και ένα από αυτά ήταν από το brand της Polaroid που φημίζεται για τους εκπληκτικούς φακούς της. Το σχέδιο εκείνου του γυαλιού έμοιαζε με αυτό της εικόνας και ίσως για αυτό να κάνω από τότε αυτόν τον συνειρμό.

cccc

Μερικά ακόμα αγαπημένα σχέδια στρογγυλών γυαλιών ηλίου

a

aa

aaaaa

b

bb

bbbb

bbbbb

bbbbbb

c

cc

ccc

ccccc

cccccc

Διάβασε ακόμα: Πάνινα: Όλα τα σχέδια και τα είδη που θα φορεθούν από αύριο..