Μετά από ένα μήνα, η online ψηφοφορία  του κοινού για τον ανοικτό διαγωνισμό σχεδίου Fashion Design Project της 14ης Athens Xclusive Designers Week, ολοκληρώθηκε, ανακηρύσσοντας τη μεγάλη νικήτρια: η Σταυριάννα Γεωργιάδη συγκέντρωσε 1032 ψήφους και κέρδισε την 1η θέση ανάμεσα στα 46 υποψήφια έργα που δημιουργήθηκαν από νέα ταλέντα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Αθήνας!

Η Σταυριάννα είναι 21 ετών και έχει σπουδάσει στη σχολή σχεδίου ΠΛΑΚΑΣ, στο τμήμα Fashion Design του De Montfort University of Leicester  της Αγγλίας ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη μόδα στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Μεγάλη Μούσα της θεωρεί την Ελληνική Φύση που αναδεικνύει την πολυτέλεια του απλού κάτω από το Απολλώνιο φως.

Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην ψηφοφορία του Fashion Design Project, η Σταυριάννα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα New Designers Awards της 15ης Athens Xlcusive Designers Week, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Μαρτίου, έχοντας την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δουλειά της στον κόσμο του κλάδου της μόδας και στο ευρύ κοινό!

stavrianna2

Like Us on Facebook

Follow Us on Twitter