Πολλοί από εσάς το καλοκαίρι έχετε σκοπό να κάνετε τις διακοπές σας σε απομακρισμένα νησάκια ή ακόμα και στο εξωτερικό και ξέρετε καλά πως η ταλαιπωρία του ταξιδιού ίσως σας κάνει να δείχνετε άτονη, ταλαιπωρημένη και μεγαλύτερη από οτι είστε!

Ακόμα και τα κοντινά ταξίδια πολλές φορές έχουν την τάση να μας ταλαιπωρούν και να δείχνουν το πρόσωπό μας άτονο, τα μαλλιά μας απεριποίητα και το make up μας ξεθωριασμένο.

 

 

Μαλλιά

Αν έχετε κάποιο διαφημιστικό μίνι spray μαλλιών τότε πρέπει οπωσδήποτε να το έχετε μαζί σας στις διακοπές. Το πιο πιθανό είναι μετά από ένα ταξίδι πολλών ωρών τα μαλλιά σας να είναι λίγο ανακατεμένα. Δεν πειράζει. Messy is trendy!! Οπότε απλά βάλτε λίγη λακ, τινάξτε 2-3 φορές πάνω κάτω και είστε έτοιμη! Τα μαλλιά σας δείχνουν λίγο πιο φτιαγμένα και επιπλέον μυρίζουν ωραία! Επίσης μπορείτε να ψεκάσετε τις άκρες με λίγο σπρέυ για φιξάρισμα όπως αυτό της Oribe.

a

 

Makeup

Αν θέλετε να φρεσκάρετε το μακιγιάζ σας μπορείτε να το κάνετε, αλλά ακόμα και αν προσθέσετε μόνο ένα λαμπερό λιπ γκλος και πάλι θα έχετε το επιθυμητό αποτέλσμα φρεσκάδας που θέλετε! Μας αρέσει πολύ το lipgloss της Best Color.

aaaa

Άρωμα

Αγοράστε κάποιο ικρό μπουκαλάκι και γεμίστε το με το αγαπημένο σας άρωμα. Έτσι όταν φτάσετε στον προορισμό σας ψεκάστε 2-3 φορές το λαιμό και τα χέρια σας και θα δείχνετε και θα μυρίζετε υπέροχα.

aaa

 

Στυλ

Μπορείτε αν θέλετε να δείχνετε υπέροχες όταν φτάσετε στον προορισμό σας, να αλλάξετε το μπλουζάκι σας φορώντας ένα καθαρό και καλοσιδερομένο μπλουζάκι. Θα νοιώσετε σίγουρα καλύτερα και αυτό θα το εκπέμπετε και προς τα έξω.

c

Πηγή: JoyWood.gr