Κάθε καλοκαίρι όλοι μας θέλουμε να βγάζουμε φωτογραφίες στην παραλία, αλλά το αποφεύγουμε γιατί έχουμε παρατηρήσει αποδεδειγμένα πως για κάποιο λόγο όταν είμαστε στην παραλία δείχνουμε ξαφνικά μίζερες, με τεράστια καμπούρα και άσχημες. Αυτό φυσικά δε συμβαίνει επειδή είμαστε όντως, αλλά στην προσπάθειά μας να κρύψουμε όσο περισσότερα μπορούμε καταφέρνουμε το ακριβώς αντίθετο από το επιθυμητό, που είναι να δείχνουμε σα διαφήμιση του Baywatch. Εμείς σας προτείνουμε μερικά τρικς που μοιράστηκαν δημοσίως διάσημα μοντέλα για να δείχνετε υπέροχες στις καλοκαιρινές σα ςφωτογραφίες.

-Κάντε practice στον καθρέφτη του σπιτιού σας και δείτε ποιες πόζες σας αρέσουν περισσότερο. Όταν βρεθείτε στην παραλία μη διστάσετε να τις πάρετε. Αν δείχνετε ωραίες στον καθρέφτη τότε το πιο πιθανό είναι να δίχνετε ωραίες και στην πραγματικότητα.

a

-Όταν ποζάρετε με μαγιό θα πρέπει έστω και για εκείνα τα λίγα δεύτερα της φωτογραφίας να νοιώθετε ως το πιο σέξι κορίτσι του πλανήτη. Ισιώστε την πλάτη, τονίστε τα οπίσθιά σας και νοιώστε σαν μοντέλο της Victoria’s Secret.

aa

-Νοιώστε περήφανες για οποιεσδήποτε ατέλειες και αν έχετε. Είτε έχετε φακίδες, είτε πεταχτά δόντια, είτε μεγάλα αυτιά, αγαπήστε τις ατέλειές σας και τότε αυτές με ένα μαγικό τρόπο θα σας κάνουν να δείχνετε ακόμα πιο ελκυστικές. Μην προσπαθείτε να τις κρύψετε! Αγαπήστε τες.

aaaa

-Δώστε σημασία στο σχήμα των φρυδιών σας. Όσο και αν σας φαίνεται πως δεν παίζει ρόλο, τα φρύδια δημιουργούν ολόκληρο το πρόσωπο. Τονίστε τα κατάλληλα για να δείξετε πιο ωραία τα χαρακτηριστικά σας. Σκεφτείτε πως τα φρύδια είναι σαν την κορνίζα του προσώπου.

aaaaaa

-Βάλτε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας πριν βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες αν θέλετε να βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλιώς απλά τονίστε τις βλεφαρίδες σας με μία αδιάβροχη μάσκαρα ξεκινόντας από τις μικρές στη μέσα μεριά του ματιού και προχωρώντας προς τα έξω.

aaa

-Αν φοβάστε τις κάμερες τότε αυτό φαίνεται. Όταν κάποιος πάει να σας βγάλει μία φωτογραφία σκεφτείτε κάτι όμορφο όπως ένα τραγούδι και θα δείτε πως θα αλλάξουν αμέσως οι εκφράσεις στο πρόσωπό σας.

aaaaaaa

-Θυμηθείτε την ώρα τις φωτογραφίες να αναπνέετε και να χαμογελάτε. Αν είστε σφιγμένη τότε η φωτογραφία δεν πρόκειται να βγει ωραία! Χλαρώστε!

aaaaaaaa

-Το να βάλετε το ένα ή και τα δύο χέρια στη μέση πάντα δείχνει τα πόδια μακρύτερα. Προσέξτε όμως τα δάχτυλα να είναι κολλημένα το ένα στο άλλο και όχι σε απόσταση μεταξύ τους.

b

-Προσπαθήστε να μην ποζάρετε. Κινηθείτε τελείως φυσικά και ελεύθερα και ευχαριστηθείτε το. Άλλωστε αν είστε ελεύθερες και χαμογελάτε υπάρχουν πολλές περισ΄σοτερες πιθανότητες να πετύχετε την τέλεια φωτογραφία. Οπότε τι έχετε να χάσετε?

bbΠηγή: JoyWood.gr