Τα πολύχρωμα παπούτσια καθιερώθηκαν από την Ελισάβετ το 16ο αιώνα.

Μάλιστα η Βασίλισσα φορούσε άλλο χρώμα παπουτσιών ανάλογα με το ποιους είχε προσκεκλημένους. Τα παπούτσια εκδήλωναν τη διάθεση της Βασίλισσας, η οποία διέθετε αμέτρητα ζευγάρια. Λένε μάλιστα ότι η Ελισάβετ είχε ένα ζευγάρι παπούτσια για κάθε κουρτίνα και χαλί του παλατιού, αλλά και για κάθε ζαρντινιέρα του κήπου της.

Ωστόσο παρόλο που η μόδα αυτή ξεκίνησε τον 16o αιώνα, κρατάει καλά μέχρι και σήμερα. Φέτος μάλιστα το καλοκαίρι, το χρώμα στα παπούτσια θα είναι όσο πιο έντονο φαντάζεστε. Μάλιστα τα φωσφοριζέ παπούτσια όλων των αποχρώσεων έχουν ήδη κατακλείσει όλες τις βιτρίνες.

Οι διάσημες πολλές φορές έχουν τιμήσει τη συγκεκριμένη μόδα και στις περισσότερες εμφανίσεις τους επιλέγουν έντονα χρώματα στα παπούτσια τους, ειδικά όταν φοράνε μονόχρωμα σύνολα. Μπορεί δηλαδή με ένα μαύρο φόρεμα να φορέσετε ένα έντονο κίτρινο, ή κόκκινο ή φούξια παπούτσι και αμέως να αποκτήσετε άλλο αέρα.

Τα πολύχρωμα σχέδια είναι η τέλεια επιλογή όταν το υπόλοιπο σύνολο είναι κάπως πιο ασφαλές και βαρετό. Με ένα πολύχρωμο, λουλουδάτο, animal print, ή εκκεντρικό παπούτσι, αμέσως αποκτάτε στυλ και χαρακτήρα!

Εμείς σας προτείνουμε μερικά πολύχρωμα παπούτσια στην παρακάτω gallery..

[nggallery id=3652]

Mπορείτε να αγοράσετε πολύχρωμα παπούτσια εδώ!

Δείτε Επίσης: Timberland: Tα αγαπημένα παπούτσια των ανδρών

Δείτε Επίσης: Ankle Boots: Τα αγαπημένα παπούτσια της Kate Bosworth

Δείτε Επίσης: Κόκκινα παπούτσια: H Νο1 επιλογή των celebrities

Δείτε Επίσης: All star by Converse: Τα αγαπημένα παπούτσια των σταρ