Πώς θα καταφέρεις να αλλάξεις το σχήμα των φρυδιών σου και να μην καταλάβει κανείς οτι δεν τα βγάζεις για ένα μήνα;

Όλοι οι ειδικοί τονίζουν πως για να πετύχεις να αλλάξεις ολοκληρωτικά σχήμα στα φρύδια σου θα πρέπει να σταματήσεις να τα βγάζεις για ένα μήνα. Αυτό μπορεί να σου ακούγεται δύσκολο να το πετύχεις αλλά δεν είναι ακατόρθωτο. Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές θα μπορείς να περιποιείσαι τα φρύδια σου με τέτοιο τρόπο ώστε κανείς να μην καταλάβει οτι δεν τα βγάζεις για ένα μήνα.

#1ο βήμα

Ξεκινήστε χτενίζοντας τα φρύδια προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης τους  η οποία αναδεικνύει το μήκος και την πληρότητα τους. Συνήθως, αυτό σημαίνει να χτενίζετε από μέσα προς τα έξω, προς το μέρος της ουράς του φρυδιού δηλαδή.

eyes1

#2ο βήμα

Οι ειδικοί τονίζουν να βάφεις τα φρύδια σου πρώτα χρησιμοποιώντας μία πιο ανοιχτή απόχρωση και στη συνέχεια να χρησιμοποιείς πιο σκούρα για να δώσεις διάσταση στο φρύδι σου. Χρησιμοποίησε αρχικά ένα μολύβι που είναι δύο τόνους πιο ανοιχτό από το χρώμα των φρυδιών σου. Βάψε με το μολύβι γεμίζοντας τα κενά του φρυδιού προς τη μεριά ανάπτυξης του φρυδιού, ξεκινώντας από το τόξο. Για να ενισχύσεις το τόξο μετκίνησε το μολύβι στη συνέχεια με φορά προς τα πάνω για να δημιουργηθεί ένα ελαφρύ τόξο.

eyes2

#3ο βήμα

Μεγάλωσε το φρύδι σου προς τα έξω χρησιμοποιώντας το ίδιο μολύβι με πριν. Τα μεγάλα φρύδια πλέον είναι της μόδας και αναδεικνύουν καλύτερα τα φυσικά μας χαρακτηριστικά.

eyes3

#4ο βήμα

Χρησιμοποίησε τώρα το πιο σκούρο μολύβι για να γεμίσεις τα κενά καλύτερα. Επέλεξε μία απόχρωση που να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτή από το χρώμα των μαλλιών σου. Ξεκίνα από το εσωτερικό μέρος του φρυδιού βάφοντας προς τα έξω.

eyes4

#5ο βήμα

Συγκρίνετε τις διαφορές στην επόμενη εικόνα. Στα αριστερά είναι το ΜΕΤΑ και στα δεξιά το ΠΡΙΝ! Δεν είναι εκπληκτικό.

eyes5

Τις παραπάνω συμβουλές μας έδωσε ο Gucci Beauty makeup artist Aaron Henrikson.

#Μολύβι φρυδιών Max Factor στην προνομιακή τιμή των 6 ευρώ – Aγόρασέ το εδώ!

110003522