Ο όμιλος LVMH αποφάσισε να ποντάρει οικονομικά στο Γαλλικό couture brand του σχεδιαστή Maxime Simoens. Ο σχεδιαστής είναι μόλις 28 χρονών και για να γίνεται επενδύτρια η Louis Vuitton σημαίνει πως κάποιο ταλέντο γεννιέται στον κόσμο της couture μόδας.

Ο CEO του οίκου Dior, Sidney Toledano, θα αναλάβει την εκπαίδευση της ομάδας του Maxime Simoens, πάνω σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, στρατηγικής επιχειρήσεων.Επίσης η εταιρεία LVMH δήλωσε πως ο οίκος θα παρουσιάσει την πρώτη του ready-to-wear collection στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι στις 3 Μαρτίου.

“Είμαι ενθουσιασμένος με τη στήριξη της LVMH. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στον οίκο να αναπτύξει το δημιουργικό μου όραμα διεθνώς. Είναι σα μία νέα ώθηση’, είπε ο σχεδιαστής.

Ο Maxime έχει δουλέψει στο παρελθόν στους οίκους Christian Dior, Elie Saab, Balenciaga κια Jean Paul Gaultire, οπότε σίγουρα έχει μάθει από τους καλύτερους. Την πρώτη του couture συλλογή έβγαλε το 2009.

a

Δείτε Επίσης..

 smTopshop & Google: Συνεργάζονται για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Το brand Topshop θα συνεργαστεί με την Google για την Εβδομάδα Μόδας του (more…)

 

SMEva Mendes: Ετοιμάζει δική της σειρά ρούχων

H διάσημη ηθοποιός και μοντέλο Eva Mendes ετοιμάζεται να φτιάξει τη  (more…)

 

smRalph Lauren: Σκέφτεται να επιστρέψει στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας

O διάσημος σχεδιαστής Ralph Lauren ετοιμάζεται (more…)

 

Η εντυπωσιακή Rosie Huntington-Whiteley πριν λίγο καιρό πόζαρε με τα (more…)

 

Η Vanessa Paradis πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία κολεξιόν των H&MΗ Vanessa Paradis πρωταγωνιστεί σε ακόμα μία κολεξιόν των H&M

Η Vanessa Paradis είναι το πρόσωπο της (more…)