29 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2014, Συνεδριακό Κέντρο Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής

Η Athens Xclusive Designers Week με μεγάλη χαρά υποδέχεται τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή μόδας Άγγελο Μπράτη.

Ο σχεδιαστής έρχεται από το Μιλάνο για την παρουσίαση της νέας συλλογής του A/W 2014 – 2015 στο πλαίσιο της διεθνούς εβδομάδας μόδας της Αθήνας, που θα λάβει χώρα από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

AB

Ο Άγγελος Μπράτης ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο Μιλάνο, έχοντας καταφέρει να παρουσιάσει τις συλλογές του στις σημαντικότερες εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο: Νέα Υόρκη, Παρίσι, Άμστερνταμ, Ρώμη και Μιλάνο! Τον Ιούλιο του 2011, κέρδισε το 1ο βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό νέων σχεδιαστών της εβδομάδας μόδας της Ρώμης «Who Is On Next?», προσθέτοντας στο βιογραφικό του μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση με διεθνή αναγνώριση.

Το φως και η κίνηση είναι βασικά στοιχεία των δημιουργιών του, που εναρμονίζονται απόλυτα με μια αληθινή αίσθηση γεωμετρίας και αρχιτεκτονικής. Ρούχα fluid που ακολουθούν την κίνηση της πασαρέλας και παίρνουν τη μορφή του σώματος που τα φοράει, ενώ διακατέχονται από μια αυθεντική ελληνικότητα και περίπλοκη απλότητα.

AB2

Η διεθνής εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week, από την ίδρυσή της, υποστηριζει και προωθεί  τους Έλληνες σχεδιαστές που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό, των οποίων η διεθνής αναγνώριση και καταξίωση αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για τους νέους σχεδιαστές και για το χώρο της ελληνικής μόδας εν γένει.

Η 15η AXDW παρουσιάζει τις τάσεις για τη νέα σεζόν με σημαντικούς σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα που διαγωνίζονται στο θεσμό των New Designers Awards για σημαντικά έπαθλα, και μοναδικά παράλληλα δρώμενα!

Like Us on Facebook

Follow Us on Twitter