Tην ιστορία με τους τρεις σωματοφύλακες , φαντάζομαι όλοι την έχετε ακούσει. Οι 3 σωματοφύλακες ο Άθως, ο Πόρθος και ο Άραμης, ήταν 3 άνδρες που μάχονταν για τον βασιλιά της εποχής ή πολλές φορές και για τα μάτια μιας κοπέλας!! Κάποια στιγμή κλήθηκαν να πολεμήσουν με τον ντ’ Α ρτανιάν , έναν επίδοξο σωματοφύλακα της εποχής. Οι 3 σωματοφύλακες στην αρχή του επιτέθηκαν όμως η μονομαχία γρήγορα διακόπηκε  από τους φρουρούς του καρδινάλιου, οι οποίοι απείλησαν να συλλάβουν την τετράδα, καθώς οι μονομαχίες απαγορεύονταν με βάση βασιλικό διάταγμα. Οι τρεις φίλοι και ο  ντ’ Αρτανιάν συμμαχούν και νικούν τους φρουρούς. Με αυτό τον τρόπο ο νεαρός Γασκώνος κερδίζει την εύνοια του κύριου ντε Τρεβίλ, (του διοικητή δηλαδή των σωματοφυλάκων) και τη φιλία των τριών νέων. Οι 3 σωματοφύλακες από εκεί και πέρα ακολουθούν πιστά τον αρχηγό τους ντ’ Α ρτανιάν…και στην πορεία της ζωής τους κατορθώνουν να δημιουργήσουν πολλά μίση και εντάσεις!!

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας πολλές ιστορίες συμβαίνουν ξανά και ξανά με άλλους ήρωες και λίγο διαφορετικά σενάρια. Σήμερα μία πολύ εξελιγμένη μορφή των 3 σωματοφυλάκων αποτελεί η σειρά Gossip Girl. Ποιοι είναι οι σύγχρονοι σωματοφύλακες ?


Ναι αλλά ποιος είναι ο επίδοξος ντ’ Αρτανιάν που ακολουθούν πιστά οι 3 σωματοφύλακες?? Σύμφωνα με τα αμερικανικά περιοδικά…η μόδα είναι αυτή που έχει παρασύρει τους 3 αυτούς νέους και τους έχει μετατρέψει στους πιο σέξι νέους άνδρες της χρονιάς. Όσοι παρακολουθούν τη σειρά θα έχουν καταλάβει τις ομοιότητες με την ιστορία των 3 σωματοφυλάκων  που γράφτηκε το 1770 .

Ο  Chace Crawford ,o Ed Westwick και ο Penn Badgley είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς που έκανε όλο το γυναικείο πληθυσμό να παραμιλάει και τους σχεδιαστές και τους ανθρώπους της μόδας να μένουν έκπληκτοι με τις ενδυματολογικές προτιμήσεις τους! Μπορεί ο Βrad Pitt  να έπρεπε να περάσει τα 30 για να γίνει κομψός .αλλά ευτυχώς υπάρχουν παιδιά κάτω από τα 25 που δίνουν το καλό παράδειγμα και μας κάνουν μαθήματα στυλ!!

 

 

CHACE CRAWFORD


 

 

ED WESTWICK


 

 

PENN BADGLEY


Αυτοί είναι λοιπόν τα νέα sex symbols του 21ου αιώνα!! 3 άνδρες τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους…που καταφέρνουν ωστόσο να μας κάνουν να τους προσέξουμε!!!

Μπορεί η ιέρεια της μόδας Victoria Becham  να πιστεύει ότι άνδρας είναι αυτός που έχει χιούμορ , ένα ζευγάρι καλά παπούτσια και τουλάχιστον μία χρυσή κάρτα…αλλά  τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα διαφωνούμε κάθετα.. . . και σας παρουσιάζουμε τι πραγματικά θέλει μία Ελληνίδα από τον άνδρα  που επιλέγει να είναι πλάι της !!!


1.Να είναι σοβαρός όταν χρειάζεται…

 

2. Να είναι γελοίος όταν χρειάζεται….και να μας κάνει να γελάμε πιο συχνά απ’ότι μας κάνει να κλαίμε…

 

3.Να μας φιλάει με πάθος…όχι μόνο όταν χρειάζεται …αλλά ΠΑΝΤΑ

 

4.Να έχει θαυμάστριες μεν……

 

5.Αλλά εμείς και μόνο εμείς να αποτελούμε το εξώφυλλο και το περιεχόμενο του βιβλίου της ζωής του…

 

6.Δε μας νοιάζει αν θα έχει ακριβό αμάξι ή αν θα χρησιμοποιεί ταξί…

 

7. Θέλουμε να τρώει το καρπούζι με τα χέρια …και όχι με μαχαιροπίρουνα , να μας κάνει καντάδες και να αγαπάει τα ζώα…

 

8.Να έχει τύπο και να είναι λίγο μάγκας…

 

9.Να μας φέρεται πάντα γλυκά….

 

10. Να είναι ρομαντικός…και ας έχουν περάσει 118 χρόνια από την εποχή του Ρομαντισμού!! Όταν θα τύχει… ζήτησε μας να χορέψουμε ένα χορό…άναψε κεριά και κάνε μας το τραπέζι…Είναι τόσο δύσκολο πια??????

 

11.Κάνε μας και κανένα δωράκι που και που….

 

12. Τέλος να μας ακούς ….να μας φροντίζεις και να μη μας θεωρείς ποτέ δεδομένες…..γιατί μπορεί στην αρχή να το πάρουμε λίγο άσχημα και να ξεσπάσουμε….σε όποιον βρούμε μπροστά μας…

 

……αλλά η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο όπως καλά γνωρίζετε …

Αν λοιπόν δεν κάνετε όλα τα παραπάνω…τότε και εμείς θα επιστρατεύσουμε τα μεγάλα μέσα.. και να δούμε τότε ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος ο ηττημένος…

Kαι τώρα που μας προσέξατε καλύτερα…τι νομίζετε οτι είναι πιο εύκολο??? Να κάνετε εσείς αυτά τα μικροπράγματα που κάθε γυναίκα θέλει…ή μήπως είναι πιο εύκολο να βρούμε εμείς κάποιον πολύ καλύτερο από εσάς????

Μπορεί οι Chace Crawford , Ed Westwick και Penn Badgley να είναι οι πιο σέξι ανερχόμενοι ηθοποιοί στον κόσμο αλλά για άνδρες μάλλον χρειαζόμαστε τον συνδυασμό και των 3 για να πετύχουμε αυτό που ψάχνουμε.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να βρεις το άλλο σου μισό ή τον έρωτα της ζωής σου… ελπίζεις πάντα για το καλύτερο όμως… δουλεύεις μόνο για το καλύτερο.. και περιμένεις να σου έλθει το λαχείο!!

Αν αυτό που θα σου έρθει δε μοιάζει κ τόσο με λαχείο κάνε λίγη υπομονή , σκέψου θετικά και δώστου να διαβάσει αυτό το άρθρο!!! Και ας ευχηθούμε όλοι μαζί να ανοίξει επιτέλους τα μάτια του και να δει αυτό που έχει δίπλα του πόσο πολύ αξίζει…

Θα μου πείτε τώρα εσείς που κολλάνε όλα αυτά με τη μόδα??? Και σας απαντάω εγώ ,πως μόδα δε σημαίνει τι ρούχα θα φορέσεις μόνο…υπάρχουν πολλές μόδες και μία από αυτές είναι η μόδα των σχέσεων!! Ανά διαστήματα  υπάρχει κάποια τάση, που ακολουθούνε οι νέοι ! Δυστυχώς η μόδα της δεκαετίας που διανύουμε είναι τα διαζύγια…αλλά ελπίζω και εύχομαι πως με μπόλικη θετική ενέργεια αυτό θα αλλάξει……………μέχρι τότε… think only of the best…work only for the best…and expect only the best…

Xo xo …gossip girl