Ο Vassilis Zoulias είναι ένας σχεδιαστής που βρίσκεται στο χώρο της μόδας πάνω από 25 χρόνια. Ξεκίνησε αρχικά ως fashion editor και δούλεψε σε πολλά περιοδικά όπως το Γυναίκα, Votrue Beaute, Status, αλλά και στην Ελληνική Vogue.

zoulias1 zoulias2

To 2003 αποφάσισε να ξεκινήσει την καριέρα του ως σχεδιαστής και δημιούργησε υπέροχες τσάντες και παπούτσια. Στη συνέχεια και σιγά σιγά προχώρησε και στο σχεδιασμό ρούχων αλλά και νυφικών. Το Φεβρουάριο του 2012 παρουσίασε για 1η φορά τα ρούχα του στη Νέα Υόρκη.

zoulias3 zoulias4 zoulias5

 

Σήμερα στο FashionWay σας παρουσιάζουμε τις υπέροχες τσάντες του σχεδιαστή Vassilis Zoulias τον οποίο εκτιμάμε ιδιαίτερα για το ταλέντο του, το γούστο του και τα μοναδικά σχέδιά του. Είναι από τους λίγους Έλληνες σχεδιαστές που κάθε κομμάτι του είναι διαχρονικό και κάθε συλλογή του αποτελείται από ρούχα παντοτινά και όχι σύμφωνα με τα τρεντς που έρχονται και φεύγουν.

Οι τσάντες του είναι γεμάτες χρώματα, ζωντάνια και εφευριτικότητα! Τις λατρεύουμε και μπορείτε να τις βρείτε Ακαδημίας 4, στην μπουτίκ του γνωστού σχεδιαστή.

zoulias6 zoulias7 zoulias8 zoulias9 zoulias10 zoulias11 zoulias12 zoulias13 zoulias14 zoulias15 zoulias16 zoulias17 zoulias18 zoulias19 zoulias20 zoulias21

Photos Credit: Vassilis Zoulias