Πορτοκαλί, το εμβληματικό χρώμα του οίκου μόδας και ταυτόχρονα το χρώμα της δημιουργικότητας. Ο Yves Saint Laurent δημιουργεί το δικό του manifesto στην Τέχνη με τη συλλογή ORANGE ART FACTORY.

16 αποχρώσεις για ένα χρώμα. Η αποθέωση της τόλμης σε όλες τις εκφράσεις της. Μια δήλωση αγάπης για ένα τόσο μοναδικό χρώμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Mε τη Συλλογή OrangeArtFactoryoYSLεπιστρέφει στις ρίζες του. Το Πορτοκαλί, το εμβληματικό χρώμα του θρυλικού λογοτύπου RiveGauche και ταυτόχρονα το star χρώμα του οίκου YSL  αφιέρωμα στους ειδικούς της Μοντέρνας Τέχνης.

Το 2013, ο YvesSaintLaurent δημιουργεί επανάσταση και γιορτάζει το Πορτοκαλί με ζωηρή και άκρως θετική διάθεση. Από το Παρίσι στο Τόκυο, το Πορτοκαλί είναι μέρος κάθε αστικού τοπίου. Δίνει την ένταση στο ρυθμό της πόλης και εξαφανίζει την νωθρότητα. Είναι το εμβληματικό χρώμα για ένα look χωρίς ταμπού ή παραχωρήσεις, το χρώμα που επιβεβαιώνει την παρουσία της γυναίκας YSL.

Το Πορτοκαλί έχει μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, από τις γήινες έως τις πιο έντονες, και ενσωματώνεται σε τρία εμβληματικά προϊόντα με τέλεια ένταση και διάρκεια.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ YSL

Ο οίκος YvesSaintLaurent φημίζεται για τα χρώματα του, καθώς υπερέχει στην τέχνη της ανάδειξης της καθαρότητας των χρωστικών ουσιών, δίνοντας στο χρώμα εξαιρετική λάμψη, και προσφέροντας στα χείλη και στα νύχια καινοτόμες μεθόδους για εξαιρετική άνεση και διάρκεια. Το πάθος για το χρώμα εκφράζεται σε κάθε δημιουργία μακιγιάζ του οίκου και αποδίδεται σε όλες τις μορφές της, στη συλλογή  OrangeCollectionArtFactory.