Οι μπαλαρίνες είναι ένα είδος παπουτσιού που όλες μας έχουμε στην παπούτσοθήκη μας και τις προτιμάμε πάντα σαν εύκολη λύση. Αν θέλουμε να βγούμε να πάμε κάπου στα γρήγορα, φοράμε τις μπαλαρίνες, είτε είναι χειμώνας είτε καλοκαίρι. Αν θέλουμε να ντυθούμε πιο απλά, φοράμε μπαλαρίνες. Αν θέλουμε να είμαστε ξεκούραστες σε μία έξοδο φοράμε μπαλαρίνες. Επίσης όλες έχουμε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες στο αυτοκίνητο, σε περίπτωση που πάμε σε κάποιο κλαμπ ή σε μία έξοδο με ψηλοτάκουνα και θέλουμε μετά να είμαστε πιο άνετες.

Οι celebrities έχουν ακριβώς την ίδια άποψη για τις μπαλαρίνες και τις προτιμάνε επίσης πολύ! Πάμε να δούμε σήμερα στο FashionWay, μερικές διάσημες που φοράνε μπαλαρίνες τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις.

#Τζέσικα Άλμπα

Η Τζέσικα Άλμπα φοράει τις μπαλαρίνες καθημερινά και δεν τις αποχωρίζεται με τίποτα. Τις προτιμάει με τζιν ή ακόμα και με casual φορεματάκια και φούστες.

#Κέιτ Μπόσγουορθ

Η Κέιτ Μπόσγουορθ αγαπάει πολύ τα ankle boots αλλά αμέσως μετά βάζει τις μπαλαρίνες, τις οποίες επίσης φοράει πολύ!

#Μιράντα Κερ

Η Μιράντα Κερ φοράει συχνά μπαλαρίνες καθώς κάνει μία δουλειά που απαιτεί αρκετό περπάτημα. Καθημερινά βρίσκεται σε διαφορετικές πόλεις και χώρες για show, αλλά και για φωτογραφήσεις, οπότε οι μπαλαρίνες είναι ιδανικές για το πολυάσχολο και κουραστικό πρόγραμμά της.

#Ολίβια Παλέρμο

Άλλη μία σταρ που αγαπάει πολύ τις μπαλαρίνες είναι η ολίβια Παλέρμο! Τις φοράει συνήθως με τζιν και κολάν αλλά και με φρέματα και κοντές φουστίτσες.

#Πίππα  Μίντλετον

H Πίππα Μίντλετον είναι η βασίλισσα της μπαλαρίνας! Φοράει κάθε μέρα μπαλαρίνες όταν πηγαίνει στη δουλειά ή και όταν πηγαίνει για ψώνια ή για καφέ με τους φίλους της.

#Ρέιτσελ Μπίλσον

H Ρέιτσελ Μπίλσον λατρεύει τις μπαλαρίνες και συνήθως τις φοράει με στενά φορεματάκια ή και με baggy jeans!

Επιλέξαμε κάποιες μπαλαρίνες σε διάφορα σχέδια που μας κέρδισαν φέτος και σου τις παρουσιάζουμε!