3 ακόμα αλλαγές ανακοινώθηκαν τις τελευταίες μέρες για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. 3 από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας αποφάσισαν να κάνουν κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής μιας και οι επιδείξεις ξεκινάνε σε ακριβώς ένα μήνα από σήμερα (5-12 Σεπτεμβρίου).

Ο Tommy Hilfiger αποφάσισε να μην δείξει ανδρικά ρούχα φέτος, ακυρώνοντας το ανδρικό show του. Ταυτόχρονα ο Tommy Hilfiger άλλαξε την ημερομηνία που θα δείξει τη γυναικεία κολεξιόν. Ο Hilfiger δείχνει τα γυναικεία ρούχα του κάθε Σάββατο βράδυ κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Φέτος αποφάσισε να μεταφέρει το show Δευτέρα πρωί, στις 11, αμέσως μετά το show της Carolina Herrera.

O οίκος Calvin Klein αποφάσισε να κάνει και αυτός μία αλλαγή. Κάθε χρόνο παρουσιάζει στα γραφεία της εταιρείας, ενώ φέτος αποφάσισε να μετακομίσει το show του σε άλλη τοποθεσία. Μετά το show ο οίκος θα διοργανώσει πάρτυ σε κάποιον άλλον όροφο του Spring Studios. Στο πάρτυ θα παρουσιάσει και το καινούριο άρωμα του οίκου που κυκλοφορεί με το όνομα Downtown.

Τέλος ο οίκος Proenza Schouler άλλαξε την ώρα που θα παρουσιάσει το φετινό show. Αντί για Τετάρτη πρωί θα δείξει το show του την Τετάρτη το βράδυ. Και αυτό το έκαναν γιατί θέλουν να κάνουν ένα πάρτυ εκείνο το βράδυ. Από την επόμενη σεζόν θα δείχνει και πάλι κανονικά τα show του Τετάρτη πρωί.