Οι shopping bags είναι το νέο καυτό τρεντ που έχει αρχίσει να γίνεται σιγά σιγά ανάρπαστο. Τι εννοούμε όταν λέμε shopping bags? Εννοούμε τις τσάντες που μοιάζουν λίγο στη δομή με τις σακούλες για ψώνια αλλά φυσικά είναι φτιαγμένες από καλύτερο υλικό και μπορούν να στοιχίζουν από 10€ μέχρι και 1000€, αναλόγως φυσικά, τη μάρκα, το ύφασμα και γενικά την ποιότητα της κάθε τσάντας.

Οι σταρ ήδη έχουν αρχίσει και υιοθετούν το συγκεκριμένο στυλ. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πηγαίνεις για ψώνια και να δείχνεις στυλάτη. Μπορείς να βάλεις μερικά από τα ψώνια σου μέσα στην ‘shopping bag‘ σου, ειδικά αν έχεις βγει για λίγα ψώνια.

Φυσικά έχουν κυκλοφορήσει πολύ ωραίες πάνινες τσάντες στις οποίες μπορείτε να βάζετε ακόμα και τα λαχανικά και τα φρούτα που ενδεχομένως αγοράζετε.

Οι τσάντες αυτές είναι στην πλειοψηφία τους πολύ ανθεκτικές και θα σας βολέψουν ιδιαίτερα. Έτσι δε θα έχετε και το άγχος μην σας σκιστούν οι σακούλες. Αν έχετε σκοπό να βγείτε για πολλά ψώνια, μπορείτε να έχετε προμηθευτεί 2-3 πάνινες τσάντες που ναι μεν θα χωρέσουν τα ψώνια σας, αλλά θα σας χαρίσουν και στυλ.

Εμείς σας προτείνουμε μερικές shopping bags στην παρακάτω gallery..

[nggallery id=3709]

Mπορείτε να αγοράσετε shopping bags εδώ!

Δείτε Επίσης: Άνετα καλοκαιρινά ανατομικά παπούτσια με στυλ

Δείτε Επίσης: Ο στυλίστας προτείνει: Πώς να συνδυάσετε τα nude παπούτσια σας

Δείτε Επίσης: Rock & Gothique Style: Η νέα μόδα που ήρθε για να μείνει

Δείτε Επίσης: Καλοκαιρινά flat σανδάλια 2012