Κάθε χρόνο υπάρχει κάποιο είδος σε μποτάκια που κυριαρχεί στην αγορά και γίνεται τρεντ. Πρόπερσι ήταν τα μποτάκια με τρουκς, πέρυσι τα biker boots και φέτος είναι τα μποτάκια με κοψίματα και ανοίγματα στο πλάι ή σε διάφορα σημεία του παπουτσιού.

Το τρεντ έχουν υιοθετήσει ήδη πολλές fashion bloggers και fashionistas και αναμένεται να γίνει η Νο1 επιλογή χειμερινής μπότας για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα το συγκεκριμένο μποτάκι λόγω του σχεδίου του μπορεί πολύ πιο εύκολα να φορεθεί και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου (καθώς το τρεντ ‘μποτάκι το καλοκαίρι’ ακόμα καλά κρατεί).

chiara

Έψαξα και βρήκα μερικά αγαπημένα σχέδια και σου τα παρουσιάζω για να βρεις το δικό σου αγαπημένο στιλ. Όπως θα δεις αυτά τα μποτάκια βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και στιλ. Είτε είσαι πιο ροκ τύπος είτε σου αρέσει το πιο κλασικό ντύσιμο, εδώ θα βρεις το σχέδιο που σου ταιριάζει.

Αγαπημένος συνδυασμός Πάντως ο δικός μου αγαπημένος συνδυασμός είναι να φοράς αυτό το μποτάκι με χαμηλή κάλτσα ή καλσόν στο χρώμα του δέρματος ώστε να φαίνεται το πόδι μέσα από αυτό και να το συνδυάζεις με τζιν ή παντελόνι με ανεβασμένο το ρεβέρ.

a aa aaa aaaa

PicMonkey Collage

Τα 5 στιλ στα μαύρα μποτάκια που θα κυριαρχήσουν φέτος

Και όμως αυτά τα 7 φθινοπωρινά τρεντς τα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Οδηγός για backpacks: Οι πιο φανταστικές τσάντες πλάτης για κάθε

Η ώρα της συνέντευξης έφτασε! Ποια είναι όμως η κατάλληλη τσάντα;

PicMonkey Collage2

Facebook | BloglovinTwitter | Pinterest