Η Victoria Beckham μας αποδυκνύει για ακόμα μία φορά πόσο πολύ αγαπάει τη μόδα. Και η αλήθεια είναι πως δεν την αγαπάει επιφανειακά αλλά σε βάθος και το αποδυκνύει με το να στηρίζει ανθρώπους που έχουν βοηθήσει πολύ τη μόδα εδώ και πολλά χρόνια.

Το εργοστάσιο Printworks  είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια με prints στο Λονδίνο και ετοιμάζεται να κλείσει καθώς διακόπηκε η χρηματοδότησή του. Έτσι η Victoria μαζί με μερικούς ακόμα σχεδιαστές βρήκε έναν τρόπο να σωθεί το εργοστάσιο. Αποφάσισε λοιπόν να σχεδιάσει συλλεκτικά χαρτονομίσματα από τις πωλήσεις των οποίων θα ενισχυθεί το εργοστάσιο.


Είμαι περήφανη που η επιχείρησή μου έχει σαν βάση το Λονδίνο και είναι σημαντικό για μένα να φροντίζουμε τις δεξιότητες και το ταλέντο των ανθρώπων της βρετανικής βιομηχανίας της μόδας‘, είπε η Beckham στο site της Vogue.

Το London Printworks είναι μία από τις ελάχιστες εναπομείνασες στο Ηνωμένο Βασίλειο εγκαταστάσεις που δίνουν στους σχεδιαστές την ευκαιρία να δημιουργήσουν κατά παραγγελία υφάσματα. Η καταπληκτική δουλειά που κάνουν πρέπει να έχει στήριξη‘.

Για να καταφέρει να παραμείνει ανοιχτό το Printworks για ακόμα ένα χρόνο, πρέπει να μαζευτούν 200.000 λίρες. Εμείς ελπίζουμε να το πετύχουν…

 Μπορείτε να αγοράσετε και εσέις συλλεκτικά χαρτονομίσματα εδώ!