Η Sarah Jessica Parker έκανε διάσημα τα παπούτσια Manolo Blahnik όταν πρωτοξεκίνησε να τα φοράει στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά “Sex & The City’. H Carrie Bradshaw, δεν αποχωριζόταν από πάνω της τα Manolo Blahnik της και πάντα τα φρόντιζε και τα φυλούσε μέσα στα κουτιά τους με πολύ προσοχή! Τα θεωρουσε ως τον πιο πολύτιμο θησαυρό της.

Έτσι ήταν φυσικό επακόλουθο να ερχόταν κάποια μέρα η στιγμή που η διάσημη Sarah Jessica Parker θα λάνσαρε τη δική της σειρά παπουτσιών. Για τη δημιουργεία των παπουτσιών η Sarah θα συνεργαστεί με τον CEO του οίκου Manolo Blahnik, τον George Malkemus, ενώ η σειρά θα ονομάζεται απλά SJP.

Η σειρά της δημοφιλούς ηθοποιού θα περιλαμβάνει επίσης μερικές τσάντες αλλά και λίγες καμπαρτίνες.

“Επειδή έπαιξα αυτό το ρόλο, φόρεσα πολλά παπούτσια, και από προεπιλογή έμαθα πολλάείπε η Sarah στην Αμερικάνικη Vogue.

Η ηθοποιός άντλησε την έμπνευσή της από παλιά labels, όπως αυτά του Charles Jourdan και της Maud Frizon. Οι τιμές για τα παπούτσια δε θα είναι ιδιαίτερα υψηλές και θα κυμαίνονται στα 150-220€ ενώ οι τσάντες θα κοστίζουν περίπου 500€.

«Με ένα ανόητο τρόπο, νομίζω ότι είναι αυτό που οι άνθρωποι περιμένουν από μένα πλέον, λόγω της Carrie Bradshaw. Βάζουμε νέα χρώματα από κοινού που οι άνθρωποι συνήθως δεν το κάνουμ, απλά όμορφους συνδυασμούς που επιθυμούμε να υπήρχαν στην ντουλάπα μας. Και από την άποψη των τσαντών, σκεφτόμαστε την περίοδο της δεκαετίας του εβδομήντα στη δεκαετία του ογδόντα, τι μετέφεραν οι γυναίκες, αφαιρώντας τα κουδούνια και τα λουριά και πραγματικά δημιουργώντας τσάντες.

sarahjessicaparkermanoloblahnikPicture credit: Rex Features