Οι αδερφές Olsen πριν ένα χρόνο περίπου σχεδίασαν μία τσάντα που πολλοί είπαν πως ίσως και να μην αγοραζόταν πολύ λόγω της υπερβολικά μεγάλης αξίας της!! Η δερμάτινη τσάντα από δέρμα αλιγάτορα κοστίζει 30.000€. Λίγο καιρό μετά οι δίδυμες αδερφές σχεδιάζουν την ίδια τσάντα προσθέτοντας κάποια επιπλέον στοιχεία όπως για παράδειγμα κάποια χάπια  που βρίσκονται πάνω στην επιφάνεια της τσάντας και είναι έργο του καλλιτέχνη Damien Hirst. Αμέσως η αξία της τσάντας ανέβηκε στα €40.000.

Πολλοί θα αναρωτιέστε μα πως είναι δυνατόν κάποιος να αγοράσει μία τέτοια τσάντα. Και όμως ήδη έχουν πωληθεί 12 τσάντες ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις πηγαίνουν στη UNICEF.

Το διάσημο brand των αδερφών Olsen πάει πολύ καλά και είναι ήδη πολύ δημοφιλές ενώ οι ίδιες οι αδερφές παραδέχτηκαν πως η συγκεκριμένη τσάντα ήταν η πρώτη που έφυγε από το ράφι!!

H Lady Gaga ήταν μάλιστα μία από τους πολλούς που αγόρασε τη συγκεκριμένη τσάντα και την έκανε δώρο στο φίλο της. Όσοι από εσάς έχετε €40.000 και θέλετε να τα επενδύσετε σε ένα καλό κομμάτι μόδας τότε η συγκεκριμένη τσάντα είναι μία καλή περίπτωση και μπορείτε να τη βρείτε στο Just One Eye!!!

damian-hirst

Photos Credit: Just One Eye; Startraksphoto.com