Σε λίγες μέρες το 2013 φεύγει και έρχεται το 2014, μία χρονιά που πολλοί από εμάς περιμένουμε με ανυπομονησία για να αφήσουμε πίσω μία χρονιά που δεν ήταν ιδιαίτερα ευνοική για πολύ κόσμο, κυρίως στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Υπήρχαν ωστόσο άνθρωποι που αγάπησαν το 2013 και που η χρονιά τους έφερε πολύ τύχη, γούρι και επιτυχίες. Η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne) ήταν και είναι ένα από αυτά τα άτομα και γι’αυτό η Αγγλική Vogue την επέλεξε για να βρίσκεται στο εξώφυλλο του πρώτου περιοδικού της χρονιάς. Έτσι θα ξεκινήσει η χρονιά για όλους μας τυχερά και δυναμικά.

Η 21χρονη καλλονή αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα πρότυπο καθώς έχει καταφέρει σε πολύ μικρή ηλικία να θεωρείται ένα από τα τοπ μόντελς της εποχής. Παρόλο που στη ζωή της κάνει αρκετές καταχρήσεις (ελπίζουμε όλα αυτά να είναι χαζομάρες της μικρής της ηλικίας και να τα ξεπεράσει γρήγορα) η Κάρα έχει ταυτόχρονα αρκετό μυαλό και κλείνει τη μία επαγγελματική συμφωνία μετά την άλλη. Ήδη έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της μόδας και πολλοί τη θεωρούν ένα καταξιωμένο μοντέλο της εποχής.

Παρόλα αυτά η Κάρα διανύει μία μεταβατική περίοδο στη ζωή της καθώς εγκαινιάζει τη νέα χρονιά σαν ηθοποιός. Το πανέμορφο μοντέλο πόζαρε στο εξώφυλλο με πουκάμισο, σακάκι, κόκκινο δερμάτινο παντελόνι Saint Laurent by Hedi Slimane.

 

Like Us on Facebook

Follow Us on Twitter