Δεν υπάρχει άνδρας σταρ στο εξωτερικό που να μην ασχολείται έστω και λίγο με τον αθλητισμό. Οι περισσότεροι celebrities αγαπάνε το τρέξιμο και πηγαίνουν όσο πιο συχνά μπορούν για jogging. Φυσικά για αυτό το λόγο και κυρίως λόγω των σκληρών τους προπονήσεων προτιμούν παπούτσια άνετα και ευκολοφόρετα.

 Τα αθλητικά παπούτσια είναι από τα αγαπημένα τους παπούτσια. Τα φοράνε συνεχώς στην καθημερινότητά τους για να μπορούν να είναι άνετοι όλη μέρα.Πέρα από την ώρα της γυμναστικής πολλοί από αυτούς τα επιλέγουν και στις απογευματινές βόλτες τους.

Οι περισσότεροι επιλέγουν την Asics, τη Nike ή την Puma για τις αθλητικές τους δραστηριότητες. Τελευταία έχουμε παρατηρήσει μία νέα τάση να δημιουργείται με τα φωσφοριζέ αθλητικά παπούτσια να αποκτούν μέρα με τη μέρα μεγαλύτερο κοινό.

To FashionWay αγαπάει τον αθλητισμό αλλά και τη μόδα επίσης. Οπότε έψαξε και βρήκε ποια είναι τα κατάλληλα παπούτσια για να είστε άνετοι όταν τρέχετε, αλλά να μπορείτε να βγείτε και μία χαλαρή βόλτα και να δείχνετε υπέροχοι. Μπορεί τα πάνινα παπούτσια όπως τα all star να είναι πιο cool, μπορεί και τα sneakers να είναι πιο κατάλληλα για βόλτα, ωστόσο τα κλασικά αθλητικά παπούτσια είναι εγγύηση και είνα τα πιο ιδανικά για τρέξιμο, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός και θα θέλετε σίγουρα να προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι.

Δείτε περισσότερα μοντέλα στην παρακάτω gallery..

[nggallery id=3796]

Μπορείτε να αγοράστε όλα τα παραπάνω σχέδια και πολύ περισότερα εδώ!