Φέτος το χειμώνα, ένα από τα πιο δυναμικά τρεντς είναι το texture. Και όταν λέμε texture εννοούμε όλα τα διαφορετικά υφάσματα και υλικά που χρησιμοποιούνται σε παπούτσια, ρούχα και τσάντες. Η γούνα λοιπόν είναι ένα από αυτά τα υλικά που είδαμε φέτος να προτείνεται από πολλούς σχεδιαστές σε όλο τον κόσμο. Φυσικά εννοείται πως μιλάμε κυρίως για ψεύτικη γούνα και όχι για αληθινή. Στα παπούτσια αυτή η λεπτομέρεια μας αρέσει πολύ και γι’αυτό βρήκαμε μερικά σχέδια που σας προτείνουμε για φέτος το χειμώνα.

Φυσικά πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο τρεντ στα παπούτσια και στα ρούχα τους και μεταξύ τους οι Jennifer Lopez, Kate Moss, Olivia Palermo, Rachel Bilson και πολλοί άλλοι.

To FashionWay σας παρουσιάζει τα πιο hot κομμάτια που αποτελούνται από μποτάκια με λεπτομέρεια από γούνα. Έτσι θα υιοθετήσετε ένα από τα πιο δυναμικά τρεντς της σεζόν και ταυτόχρονα θα έχετε και τα πόδια σας ζεστά όλο το χειμώνα.

Τα μποτάκια με γούνα συνδυάζονται τέλεια με skinny παντολόνια ή κολάν ώστε να φαίνεται και η γούνα τους, είτε με καμπάνες και φαρδιές παντελόνες αν δε σας νοιάζει και τόσο να φαίνεται η γούνα.  Αγαπημένα χρώματα για μποτάκια φέτος είναι το γκρι, το καφέ και το μπεζ.

Μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω μποτάκια και ακόμα περισόττερα εδώ!

Δείτε Επίσης: Rock boots: Η πρώτη μας επιλογή και φέτος

Δείτε Επίσης: Eastpak: Η πιο κλασικά διαχρονική σχολική τσάντα

Δείτε Επίσης: Επιστροφή στο σχολείο: Ανανεωθείτε τώρα με εκπληκτικές τσάντες

Δείτε Επίσης: New Fall Trend: Τσάντες με αλυσίδα και ποιοι τις φόρεσαν

Δείτε Επίσης: Οι τσάντες Messenger μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας τη νέα σεζόν