Ελεονώρα Μελέτη

Μόλις δύο ημέρες πριν στο σπίτι της Ελεονώρας Μελέτη στη Σαρωνίδα, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ της εκπομπής της.

Η Ελεονώρα είπε στο περιοδικό People για τη μεγάλη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της: ‘Πάντα κάνω μια αλλαγή στο στυλ μου και κυρίως στα μαλλιά μου… Το φετινό καλοκαίρι δοκίμασα για άλλη μια φορά το μακρύ μαλλί. Τελικά είδα ότι δεν μου πήγαινε, δεν μου άρεσε κι έτσι σήμερα το πρωί το έκοψε και το έβαψα κόκκινο. Το μακρύ μαλλί το ένιωθα κάπως ξένο, οπότε προχώρησα σε μια ριζική αλλαγή στο χρώμα. Το κόκκινο μου αρέσει πολύ!’

Ο Σεπτέμβριος γενικά θεωρείται ο μήνας με τις περισσότερες αλλαγές. Ίσως τότε, οι άνθρωποι γυρνώντας από τις διακοπές, νοιώθουν πιο έτοιμοι από ποτέ για μία νέα αλλαγή στη ζωή τους. Έτσι αλλάζουν τα μαλλιά τους, ξεκινάνε δίαιτα, αλλάζουν στυλ. Οι περισσότεροι θέλουν να γυρίσουν στις δουλειές τους ανανεωμένοι και φρέσκοι με την ελπίδα οτι η νέα χρονιά (που στην ουσία για όλους τώρα ξεκινάει) θα είναι υπέροχη!! Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από την αλλαγή και την προσδοκία για αλλαγή!! Τολμήστε και εσείς την ανανέωση του στυλ σα και θα δείτε πως αυτό θα έχει σίγουρα θετικό αντίκτυπο και στη ζωή σας..