Το FashionWay σε συνεργασία με την Lavera σας προσφέρει ένα εκπληκτικό δώρο. Καθώς από όσο έχουμε καταλάβει, οι αναγώστες του FashionWay αγαπάνε την περιποίηση και την ομορφιά, γι’αυτό φροντίζουμε για σας και σας δίνουμε τη δυνατότητα να κερδίσετε 1 βιολογικό καλάθι ομορφιάς και ευεξίας.Το καλάθι θα περιέχει 3 προιόντα ομορφιάς και περιποίησης και έτσι ο τυχερός νικητής  θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει αυτό το μοναδικό δώρο από την Lavera.

lavera

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό ακολούθησε τα παρακάτω 4 απλά βήματα.

1) Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook εδώ!

2) Κάνε Like στη σελίδα της Lavera εδώ!

3) Κάνε Like και Share στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο facebook εδώ!

4) Προσκαλέσε φίλους σου να κάνουν Like στη σελίδα μας στο facebook εδώ! Όσους περισσότερους φίλους πρσκαλέσεις, τόσες πιο πολλές συμμετοχές θα έχεις.

Αυτόματα θα μπείς στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στις 00.00 το βράδυ. Ο νικητής θα ανακοινωθεί αμέσως μετά στο FashionWay αλλά και στη σελίδα μας στο facebook εδώ!

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα περιέχει το καλάθι!

1) Beauty Balm Cream

lavera2

2) Γαλάκτωμα καθαρισμού

lavera3

3) Γαλάκτωμα σύσφιξης σώματος

lavera4

Λίγα λόγια για τη Lavera

Η εταιρία βιολογικών καλλυντικών lavera (από την λατινική λέξη “la vera” που σημαίνει «η αλήθεια») ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα lavera στην αγορά. Περισσότερα για την εταιρεία μπορείς να βρεις εδώ!

Like Us on Facebook

Follow Us on Twitter