ccc

Φέτος  οι σπουδαστές του Τμήματος Γραφιστικής του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ι.Ε.Κ. D.O.M.I., για μια ακόμη φορά αποφοίτησαν και παρουσίασαν μία εικαστική έκθεση που έχει να κάνει με την πτυχιακή τους εργασία, η οποία φέτος συντελέστηκε με την συνεργασία της εταιρίας σχεδιασμού και παραγωγής ενδύματος ”Celestino”.

Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του Τμήματος Γραφιστικής του Ι.Ε.Κ. D.O.M.I. κλήθηκαν να δημιουργήσουν τα δικά τους σχέδια για τα τυπώματα των T-Shirts μιας ενδεχόμενης κολλεξιόν της εταιρείας Celestino. Εμπνεύστηκαν από την εποχή που βιώνουμε, τα συναισθήματά τους, τις αγωνίες τους, τα προσωπικά τους βιώματα και οποιοδήποτε άλλο ερέθισμα θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα αποτέλεσμα πραγματικά δημιουργικό. Για την παρουσίασή τους επιλέχθηκε ο Πολυχώρος Attalos Hall στην οδό Αδριανού 52 στο Μοναστηράκι, όπου οι δημιουργίες των φοιτητών παρουσιάστηκαν ως εγκατάσταση-installation και όχι μόνο.

c

To FashionWay βρέθηκε στην έκθεση και με τη βοήθεια της φωτογράφου Χρύσα Κουτρουμάνου, σου παρουσιάζουμε όλα όσα είδαμε και μας έκαναν εντύπωση!

Η δουλειά της Αναστασίας Χιονίδη ήταν πολύ καλή και κατάφερε να μας κερδίσει με τα απίστευτα μοτίβα που δημιούργησε με θέμα για την πτυχιακή της το’The Frog Prince’. Οι έντονοι χρωματικοί τόνοι που χρησιμοποίησε και ο τρόπος που το έκανε, ήταν πολύ εντυπωσιακοί και το αποτέλεσμα μας εκστασίασε. Η Αναστασία κέρδισε το φετινό βραβείο της πτυχιακής, μια υποτροφία δηλαδή για ένα ακόμη εξάμηνο σπουδών.

anastasia anastasia2 anastasia3 anastasia4 anastasia5

O Πέτρος Γιρβαλάκης ξεχώρισε επίσης καθώς ζωγράφισε το σχέδιό του στο χέρι και το θέμα της Πτυχιακής του ήταν η τροποποίηση του λογότυπου της Celestino. O Γιρβαλάκης εμπνεύστηκε το τροποποιημένο λογότυπο από το γρανάζι, τον κύκλο και τη βιομηχανία. Μία επίσης δική του πρόταση, ήταν ένα t-shirt με μπύρες που μας κέντρισε επίσης το ενδιαφέρον.

petros petros2 petros3 petros4 petros5 petros6 petros7

Η δουλειά της Λίνας Παπαδιώτη, μας εντυπωσίασε και η ίδια η Λίνα μας κέρδισε καθώς παρουσίασε τη δουλειά της ξεφυλλίζοντάς το book της με απίστευτη άνεση και με απόλυτη επίγνωση της ιδέας της και αυτού που ήθελε να εκφράσει και να πει.Το θέμα της πτυχιακής της Λίνας ήταν ‘Η πόλη μου και εγώ’, ενώ σαν έμπνευσή της χρησιμοποίησε το ποίημα του Καβάφη ‘Η πόλις’. Η ιδέα της Λίνας, να δίνει και ατζέντες με το σχέδιό της, με κάθε αγορά, ήταν επίσης ιδιαίτερη και ξεχωριστή.

lina  lina3 lina4 lina5

Η Αγγελική Ζέρβα παρουσίασε μία επίσης ιδιαίτερη πτυχιακή με έμπνευση τα τσιμεντοπλακάκια! Το μοτίβο της στάμπας της μπλούζας δημιουργήθηκε με συνδυασμό νεοκλασικών τσιμεντοπλακακίων ενώ η ίδια η Αγγελική στο book της παραθέτει μερικά δείγματα από πλακάκια και πατώματα, από τα οποία επηρεάστηκε.

zevra zevra2 zevra3

Επίσης πολύ καλή η δουλειά έκανε η Τάνια Μπουρτζή, η οποία είχε ωραίες ιδέες και πολλές προτάσεις με συνοχή. Το θέμα της πτυχιακής της ήταν ‘Η πόλη μου και εγώ’, ενώ και το δικό της τροποποιημένο λογότυπο είχε ενδιαφέρον.

tania tania2 tania3 tania4 tania5 tania6 tania7

Η δουλειά του Σαρρηγεωργίου Αλέξανδρου ήταν επίσης πολύ αξιόλογη. Το θέμα του ήταν ‘Οι ψυχεδελικές κουκίδες’ και η τροποποίηση του λογότυπου της Celestino μας θύμισε ελαφρώς γκράφιτι!

sarigeorgiou sarigeorgiou2 sarigeorgiou3 sarigeorgiou4

Ο Άγγελος Μπαλάφας, έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια με έμπνευση από το διάσημο παιχνίδι Tetris. Χρησιμοποίησε ωραίους χρωματισμούς και τα σχέδιά του ήταν νεανικά, φρέσκα και ιδιαίτερα.

balafas balafas2 balafas3

Ο Μικέ Κυριάννης δημιούργησε ένα εκπληκτικό λογότυπο συνδυάζοντας το λογότυπο της εταιρείας Celestino με το χορό και την κίνηση, φτιάχνοντας ένα ένα τα γράμματα του λογοτύπου από φιγούρες που φαίνονταν να κινούνται και να χορεύουν!

mikes mikes2 mikes3

H φωτογράφος Χρύσα Κουτρουμάνου, εκτός από τις φωτογραφίες των σχεδίων και των book των παιδιών, τράβηξε μερικές ακόμα φωτογραφίες από άλλους φοιτητές αλλά και τον χώρο που πραγματοποιήθηκε η έκθεση.

a aa aaa aaaa aaaaa b bb bbb bbbb ccc

PicMonkey Collage

Σανδάλια: Τα πιο σέξι παπούτσια του καλοκαιριού! Δες τα 51 καλύτερα!

Εσπαντρίγιες: Τα πιο hot παπούτσια της φετινής σεζόν! Δες πού θα βρεις τα καλύτερα!

Κάντο όπως οι fashion bloggers: Επένδυσε στα παπούτσια της Άνοιξης!

PicMonkey Collage2

Facebook | BloglovinTwitter | Pinterest