Τα φλοράλ είναι τα αγαπημένα σχέδια όλων των γυναικών και σπάνια θα συναντήσεις γυναίκα που να μην τα λατρεύει. Οτιδήποτε έχει να κάνει με λουλούδια αποτελεί σημείο έμπνευσης για κάθε γυναίκα. Είτε πρόκειται για αληθινά λουλούδια είτε για ρούχα με φλοράλ σχέδια, είτε για σεντόνια, πετσέτες, φλιτζάνια και οτιδήποτε σε φλοράλ…οι γυναίκες κάτι παθαίνουν. Ξτπνάει ο ρομαντισμός μέσα τους και τρελαίνονται. Τους φτιάχνει η διάθεση ακόμα και να πιουν τον καφέ τους ή το τσάι τους σε ένα φλοράλ φλιτζάνι.

Την έμπνευσή μου για αυτό το άρθρο την πήρα από μία φίλη μου που πρόσφατα μετακόμισε με τον φίλο της σε καινούριο σπίτι και η φίλη μου άρχισε σιγά σιγά και διακριτικά να το γεμίζει με φλοράλ πινελιές. Αρχικά η κατάσταση ήταν νορμάλ αλλά κάποια στιγμή όπως καταλαβαίνεις ο φίλος της το πήρε είδηση, όταν ένα πρωί ξύπνησε και ήθελε να φτιάξει καφέ. Τότε συνειδητοποίησε ψάχνοντας στις κούπες τους, πως δεν υπήρχε ούτε μία που να μην ήταν φλοράλ.

Έτσι λοιπόν , παρατηρώντας τους φίλους μου κατάλαβα πως το φλοράλ είναι αγαπημένος χρωματικός συνδυασμός και σχέδιο για κάθε γυναίκα! Σήμερα στο FashionWay σου παρουσιάζουμε μερικά ωραία φλοράλ κομμάτια που και εσύ μπορείς να βάλεις στην κουζίνα σου. Για περισσότερα πάτα εδώ!

Αν θες να δεις περισσότερα για τη φλοράλ μόδα πάτα εδώ!

 

Like Us on Facebook

Follow Us on Twitter