Το τεύχος Σεπτεμβρίου στο περιοδικό Vogue είναι μεγάλη υπόθεση. Αυτό συμβαίνει επειδή αυτό το μήνα όλοι νοιώθουμε μία τρομερή ανάγκη για ανανέωση. Έχουμε μόλις γυρίσει από διακοπές και θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα χρονιά. Το Σεπτέμβριο μας φαίνονται όλα πιθανά, πιστεύουμε οτι μπορούμε να κατακτήσουμε τον κόσμο και πιστεύουμε οτι αυτή η χρονιά που ακολουθεί δε θα έχει σχέση με καμία προηγούμενη. Έτσι λοιπόν και στη Vogue το Σεπτέμβριο συνηθίζουν να βγάζουν ένα περιοδικό πιο μεγάλο από τους προηγούμενες μήνες, με πιο πολλά θέματα και πάρα μα πάρα πολλές κολεξιόν που δείχνουν τι θα φορεθεί την επόμενη σεζόν!!!

Έτσι λοιπόν όλα τα θέματα της Vogue για αυτό το μήνα είναι εκπληκτικά, πολύ προσεγμένα και σούπερ δυναμικά. Η Βρετανική Vogue διάλεξε ένα πολύ ωραίο θέμα τόσο για να τιμήσει το τεύχος Σεπτεμβρίου και τους αναγνώστες του όσο και για να τιμήσει τους Ολυμπιακούς αγώνες. Πρόκειται λοιπόν για μία φωτογράφιση εμπνευσμένη από τον Βασιλιά Μίδα και την ιστορία του, που ό,τι έπιανε στα χέρια του γινόταν χρυσός. Στη συγκεκριμένη φωτογράφιση πήραν μέρος σπουδαία μοντέλα όπως οι Naomi Cmapell και Kate Moss. Πάμε να δούμε τις φωτογραφίες αλλά και τα εκπληκτικά ρούχα.

Η Naomi Campell φοράει Alexander McQueen.

H Georgia May Jagger φοράει Victoria Beckham.

O David Gandy φοράει Paul Smith και η Jourdan Dunn φοράει Jonathan Saunders και Stephen Jone.

H Karen Elson φοράει Burberry.

H Kate Moss φοράει Alexander McQueen.

Στη φωτογράφιση πήραν επίσης μέρος μοντέλα όπως οι  Stella Tennant, Lily Cole, Lily Donaldson, ενώ η φωτογράφιση έγινε από τον Nick Knight και το styling από την Lucinda Chambers.

Δείτε Επίσης: 100 Φωτογραφίσεις Vogue

Δείτε Επίσης: Οι καλύτερες καμπάνιες για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012/2013

Δείτε Επίσης: Blake Lively: Nέα διαφήμιση για το άρωμα Gucci Premiere

Δείτε Επίσης: Diane Von Furstenberg: Νέα συνεργασία με το brand Roxy